Eğirdir'li Yıldızlar Bölge Birincisi Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'li Yıldızlar Bölge Birincisi Oldu
Haberin Tarihi: 11.9.2023 11:09:01 - Okunma Sayısı:1619 defa okundu.

Eğirdir Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü Halkoyunları bölge birincisi oldu.

EĞİRDİR'Lİ YILDIZLAR BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

Türkiye Halkoyunları Federasyonunun 2022-2023 faaliyet programında yer alan  Halkoyunları Bölge Şampiyonası 10 Eylül 2023 Pazar günü Antalya Muratpaşa Spor Salonunda düzenlendi. Yarışmada üstün performans sergileyen Eğirdir Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü ekibi bölge birincisi oldu.

Eğirdir’de aktif olarak faaliyet gösteren Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü yıldızlar düzenlemesiz dalda 89.80 puan ile bölge şampiyonu olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. Ekip, aynı zamanda minikler düzenlemesiz dal olarak katılmış olduğu yarışmada da bölge ikincisi oldu.

Eğirdir Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü Halkoyunları Antrenörü Uğur Soyçiçek yaptığı açıklamada; "Türkiye halkoyunları federasyonunun 2022-2023 faaliyet programında yer alan  halkoyunları bölge şampiyonasında Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü yıldızlar düzenlemesiz dalda 89.80 puan ile bölge şampiyonu olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Aynı zamanda minikler düzenlemesiz dal olarak katılmış olduğumuz yarışmada da bölge ikincisi olmuştur emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap