Son Yılların Gözde Projesi TÜBİTAK Tarafından Yine Desteklendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Son Yılların Gözde Projesi TÜBİTAK Tarafından Yine Desteklendi
Haberin Tarihi: 23.9.2023 11:17:36 - Okunma Sayısı:890 defa okundu.

Türkiye’nin farklı şehirlerinden Lisans, Yüksek lisans, Doktora öğrencileri ve Araştırmacılardan oluşan 20 kişiye eğitim verilecek.

Son Yılların Gözde Projesi TÜBİTAK Tarafından Yine Desteklendi

     Türkiye’de Orman Okulu eğitim modelinin uluslararası standartlar çerçevesinde yayılmasına katkı sağlamak amacıyla Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesince başlatılan "Orman Okulu Yaklaşımı ve Doğada Öğretim Modelleri Kursu” projesi 5. kez desteklendi.

     TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programı tarafından desteklenen ISUBÜ Orman Fakültesi akademisyenlerinin hazırladığı projede Türkiye’nin farklı şehirlerinden Lisans, Yüksek lisans, Doktora öğrencileri ve Araştırmacılardan oluşan 20 kişiye eğitim verilecek.

     Eğitmenlerden Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Doç. Dr. Öğretim Üyesi Yasin Ünal “6 farklı üniversiteden, Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen hocalarımız tarafından teorik ve uygulamalı olarak yapılacak olan "Orman Okulu Yaklaşımı ve Doğada Öğretim Modelleri Kursu”  projesi kapsamında Türkiye'nin farklı illerinden 20 katılımcının daha misafir edileceği proje için başvuruları bekliyoruz” diye konuştu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap