EĞİRDİR’DE YAŞLILAR HAFTASI KUTLANDI….

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR’DE YAŞLILAR HAFTASI KUTLANDI….
Haberin Tarihi: 2.10.2023 13:23:53 - Okunma Sayısı:644 defa okundu.

 Kaymakam Adem Çelik,  Yaşlılar Haftası münasebetiyle Eğirdir Huzurevi sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

EĞİRDİR’DE YAŞLILAR HAFTASI KUTLANDI….

     Kaymakam Adem Çelik,  Yaşlılar Haftası münasebetiyle Eğirdir Huzurevi sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kaymakam Çelik’e Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Huzurevi Müdürü Melek Gök ve huzurevi personeli eşlik etti.

     Kaymakam Çelik, Huzurevinde kalan yaşlılarımız ile ayrı ayrı ilgilenerek, Huzurevi sakinlerinin her birinin hal ve hatırını sorarak, değerli büyüklerimize sağlık ve sıhhatli bir yaşam dilediler.

     Kaymakam Adem Çelik: “Yaşlılarımız; tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle geleceğimize ışık tutan,  geçmişi yaşatarak millî kültür ve değerlerimizi yarınlara aktaran toplumsal hafızamızdır.

     Milletimiz, bugünlere gelmemizde çok büyük emekleri olan büyüklerimize saygı ve sevgiyle yaklaşmayı sağlayan bir kültürün temsilcisi olmuş; büyüklere gösterilen minnet duyguları ve ihtimam, toplumumuzda varlığını her zaman hissettirmiştir. Her birinizi sağlıklı bir şekilde görmek bizleri de çok mutlu etti. Her birinizin ellerinden öpüyor, Allah hepinize sağlık, mutluluk ve huzur versin” dedi.

     Belediye Başkanı Veli Gök de; “Değerli büyüklerimiz yine bir yıl sonra yine beraberiz. Gününüz kutlu olsun. Allah hepinize sağlık, sıhhat versin” dedi.

     Eğirdir Huzurevinin en yaşlı bireyi olan 93 yaşındaki Ahmet amca da bir konuşma yaparak, Kaymakam Adem Çelik’e Valilik unvanına ulaşmasını temenni etti. Eğirdir Huzurevinde çok güzel bakıldıklarını da ifade eden Ahmet amca, rahatımız çok iyi. Aşçı kardeşlerimiz gece gündüz yemek yapıyorlar, doktorumuz var, sağlık ekiplerimiz var. Bize bir şey olduğunda hemen ilgileniyorlar. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

     Huzurevi sakini Ayşe teyze de bütün yaşlılarımızın günlerini kutlayarak, Kaymakam Adem Çelik ve Belediye Başkanı Veli Gök’ü her zaman Eğirdir Huzurevini ziyaret etmelerini temenni etti.

     Kaymakam Adem Çelik ve Başkan Veli Gök, kahvaltı etkinliğinden sonra, Huzurevinin tadilat olan odalarını gezerek, yapılan işlemleri yerinde gördüler. Kaymakam Çelik, inşaat işinin hızlandırılmasını ifade etti.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap