29 Ekim Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,29 Ekim Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası Sona Erdi
Haberin Tarihi: 30.10.2023 11:17:39 - Okunma Sayısı:812 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamlığı Kurumlar Arası 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

EĞİRDİR KAYMAKAMLIĞI KURUMLAR ARASI

29 EKİM CUMHURİYET KUPASI

VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

        Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebeti ile Eğirdir’de gerçekleşen kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi.

        Eğirdir’den 12 kurum takımının katıldığı ve 8 gün süren mücadeleler sonunda kupa töreni gerçekleşti.

        Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu yaptığı açıklamada; "12 kurum takımının katılım sağladı ve 8 gün süren müsabakalar bizlere heyecan dolu anlar yaşattı. Halkımızın da büyük ilgi gösterdiği Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla anlam kazanan turnuvamızda, kazanma hırsına, sevince, üzüntüye doyasıya şahit olduk. Bunun yanında kazananı alkışlama, kaybedeni teselli etme duygularının da yaşandığı turnuvada kurumların birlik ve beraberliğini dostluğunu da gördük. Eğirdir Kaymakamlığı Kurumlar Arası 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası’na ev sahipliği yapmanın gururunu ve onurunu taşımaktayız" ifadelerini kullandı.

        Ödül töreni öncesi Turnuvanın yönetiminde gönüllülük esası ile hakemlik yapan ve yıllarca Eğirdir Voleyboluna hizmet veren Ahmet Özkoç'a ve emekli Astsubay ve şu an ilçemiz tanınmış esnaflarından eski Voleybol Hakemi Kemal Uysal’a katkılarından dolayı teşekkür plaketleri takdim edildi.

        Kıyasıya mücadele içinde geçen turnuvanın Şampiyonu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olurken, turnuvanın ikincisi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, üçüncüsü de İlçe Jandarma Komutanlığı oldu.

        Turnuvaya renk katan “en çok mücadeleci takım” ünvanı ile Eğirdir Belediyesi takımı da büyük alkış alarak kupasını aldı.

- Haber Merkezi

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap