BALKAN ŞAMPİYONU’NDAN BAŞDEĞİRMEN’E ZİYARET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BALKAN ŞAMPİYONU’NDAN BAŞDEĞİRMEN’E ZİYARET
Haberin Tarihi: 25.11.2023 15:13:06 - Okunma Sayısı:1027 defa okundu.

Karakaş Spor Kulübünün yöneticileri Hasan Hüseyin Yükselmiş, Osman Mayda, Kulüp Antrenörü Kadir Karakaş ve kulübün Balkan Çocuklar Karate Şampiyonu sporcusu Melih Tarık Naimoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

BALKAN ŞAMPİYONU’NDAN BAŞDEĞİRMEN’E ZİYARET

Karakaş Spor Kulübünün yöneticileri Hasan Hüseyin Yükselmiş, Osman Mayda, Kulüp Antrenörü Kadir Karakaş ve kulübün Balkan Çocuklar Karate Şampiyonu sporcusu Melih Tarık Naimoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kulüp Antrenörü ve Karate İl Temsilcisi Kadir Karakaş görev aldığı 1996 yılından buyana birçok sporcu ve antrenör ile hakem yetiştirdiklerini söyledi. Karakaş, şu anda çalışmaların büyük hızla devam ettiğini dile getirerek, “Sporcumuz Melih Tarık Türkiye şampiyonu oldu ardından 27. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda şampiyon olarak bizi gururlandırdı” diyerek sporcusu hakkında Başkan Başdeğirmen’e bilgiler verirken hayallerinin 2024 Türkiye ve Balkan Şampiyonluğu ile ardından Avrupa ve Dünya şampiyonluğu olduğunu dile getirdi. Karakaş, “Sporcumuzla aynı azimle çalışmalara devam ediyoruz. Şu an için hayalimiz 2024” ifadesinde bulundu.

Karadağ'da 26 – 28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 27. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda 11 ülkeden 42 sporcu arasında puan vermeden tüm rakiplerini yenerek erkekler 35 kilo kumite kategorisinde Balkan şampiyonu olan Ispartalı Melih Tarık Naimoğlu elde ettiği başarısı hakkında Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e bilgi verdi. Ortaokul öğrencisi olduğunu, 6 yıldır karate sporu ile ilgilendiğini söyleyen Naimoğlu, şampiyonluğu hakkında “2023’de Türkiye ve Balkan Şampiyonu oldum. Hedefim 2024’te tekrar Türkiye ve Balkan Şampiyonu olmak. Sonraki hedeflerimde de Türk Bayrağımızı en üstlere çıkarmak” şeklinde konuştu.

Elde edilen güzel başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini aktaran Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Başarıların daha da artsın. Bundan sonra da ülkemiz adına güzel sonuçlar alacağına inanıyorum. Balkan şampiyonu olman bizi mutlu etti. Sayende Türk Bayrağımızın gönderden inmeyeceği ve daim olacağına inanıyorum. Antrenör Kadir hocamıza da böyle güzel sporcular yetiştirdiği için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın spor yaparak eğitimlerini almaları önemli. Spor demek sağlıklı bir vücut demektir. Kulüp yöneticilerimizde bu işe çok emek ve destek veriyorlar. Çocuklarımızın başarılı olmalarına yardımcı oluyorsunuz. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim geleceğimiz değerlerimiz. Sporcumuzun balkanlarda Türk Bayrağımızı göndere çektirmesi kadar güzel bir şey olamaz. Sizlere teşekkür ediyorum, başarılarının artarak devamını diliyorum. Bizler her zaman sporcularımızın yanındayız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap