NİCE 53 YILLARA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,NİCE 53 YILLARA
Haberin Tarihi: 12.1.2024 10:03:02 - Okunma Sayısı:643 defa okundu.

Zafer Karaer yazdı...

NİCE 53 YILLARA

Kutlu olsun, mutlu olsun…

       Kuruluşu, yayın hayatına merhaba dediği 11 Ocak 1971’den günümüze; “Demokrasi yolunda günlük tarafsız milliyetçi” gazete anlayışıyla çıkmış olduğu yolda, taviz vermeden, 100 Yıllık Cumhuriyetimizin 53 yılına aralıksız şahitlik yapmış olduğu; Onu sayfalarıyla yaşamış ve yaşatmış, adeta Eğirdir’imizin sosyal, siyasal, kültürel, tarım, spor, ekonomi alanlarında haber ve yorumlarıyla yarım asırdan fazla CUMHURİYETİMİZİN hafızası olduğu; yapılanları, yapılmayanları, yapılması gerekenleri çok yönlü sorgulamalarla, araştırmalarla okurlarına sunduğu arşivlerinden anlaşılmaktadır..

      Bilişim (Bilgi) Çağının 30-35’inci yılında, bilginin her dakika değiştiği bugün, bilgilerin kalıcılığı çok zor olan beyaz camlar üzerine değil de; kalıcı olabilmesi adına kağıt üzerine basımını gerçekleştiriyor olması ayrıca takdire şayan bir durumdur.. Kâğıda yazılı bilgi benim gözümde dünyanın en zengin hazinesidir.. Sözün uçtuğu gibi beyaz camlar üzerindeki yazılar da, bilgi de suya yazılmış gibi uçup gider..

       Akın Gazetemizin bugüne kadar üstlenmiş olduğu misyon ve vizyonla Cumhuriyetimizin 2., 3., 4.,.. yüzyıllarına da şahitlik etmesi dileğiyle, selam sevgi ve saygılarımı sunarım..

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    13.1.2024 19:33:34
    Çok güzel bir yazı. Değerli yazarı kutluyorum.
Yorum Yap

İlgili Haberler