BEREKETLİ OLSUN

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BEREKETLİ OLSUN
Haberin Tarihi: 11.9.2015 19:03:00 - Okunma Sayısı:2150 defa okundu.

Bölgemizin en önemli gelir kaynaklarından EĞİRDİR ELMASI'nın, 2015 yılı hasat dönemine "bereketli olsun" duaları ve dilekleriyle girildi.

BEREKETLİ OLSUN…

Bölgemizin en önemli gelir kaynaklarından EĞİRDİR ELMASI’nın, 2015 yılı hasat dönemine “bereketli olsun” duaları ve dilekleriyle girildi.

           

    Elma hasadına sayılı günler kala, ilçemiz Yukarı Gökdere Köyü Muhtarlığınca bugün saat 16.00’da Y. Gökdere Kocapınar Mevkiinde düzenlenen yemekli toplantıya; Kaymakam Abdullah Akdaş, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İl Genel Meclisi Üyeleri Halil Okutan ve Mehmet Sert, Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, Tarım İl Müdürü Cenk Şölen, Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürü İsa Eren, Orman Fidanlık Müdiresi Alime Divrik, Jandarma Üsteğmen Muammer Pirinçci, banka müdürleri ve Boğazova köyleri muhtarları katıldı.

         

      2015 yılı elma sezonunun hayırlı ve bereketli olması dilekleriyle dualar okunurken, Y. Gökdere Köyü Muhtarı Mehmet Özdemir yaptığı konuşmada, bereketli bir sezon geçmesi dileğinde bulundu. Birlik ve beraberlik içerisinde bu yemekli toplantıyı düzenlediklerini söyleyen Özdemir, son günlerde artan PKK terör olaylarında şehit düşen güvenlik görevlilerimize Allah’tan Rahmet, gazilerimize de acil şifalar diledi.

            

   Kaymakam Abdullah Akdaş ise konuşmalarında “yapılan dualarla, bölgemiz inşallah bereketli bir elma sezonu geçirir. Bu tip organizasyonların asıl hedefi, sektördeki olumsuzlukları ve beklentileri dile getirip çözüm yolları aramaktır. 2015 yılı elma sezonunun bölgemize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum…” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap