Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya
Haberin Tarihi: 14.2.2024 13:49:59 - Okunma Sayısı:5710 defa okundu.

Saadet Partisi'nden Eğirdir Belediye Başkan Adayının hemşehrimiz Hasan Kaya olduğu açıklandı.

SAADET PARTİSİ EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN KAYA

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Eğirdir Belediye Başkan Adayının hemşehrimiz Hasan Kaya olduğu açıklandı.

Hasan Kaya, gazetemize yaptığı açıklamada; "Bizim davamız Eğirdir, kavgamız Eğirdir'e hak ettiği değeri veremeyen yönetimler ve yönetimlerin  zihniyetleri ve düşünceleriyledir." dedi.

Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Büyüklerim, arkadaşlarım ve kardeşlerim.

Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Öncelikle belirtmek isterim ki, bizim kimseyle kişisel  kavgamız ve husumetimiz yoktur.  Bizim davamız Eğirdir, kavgamız Eğirdir'e hak ettiği değeri veremeyen yönetimler ve yönetimlerin  zihniyetleri ve düşünceleriyledir.

Eğirdir hak ettiği yerde değil diyoruz!

Böyle gelmiş böyle gider diyorlar, biz de böyle gelmiş ama böyle gitmemeli diyoruz ve böylesine kötü yönetilmek istemiyoruz.

Gelişen, çehresi değişen, değişiminden söz ettiren örnek yönetimle, örnek Eğirdir'i,  mutlu Eğirdir'i hakediyoruz.

Ben, sizin içinizden yetişen bir kardeşiniz olarak, samimi, içten, mütevazı, halkıyla iç içe olmayı bilen bir Başkan görmeyi, kabul ederseniz olmayı arzuluyorum.

Adaletli, paylaşımcı, her şeyi halkına hizmet için yerine getiren,  görevlerini bir hizmet, bir lütuf olarak göstermeyen bir yönetim istiyorum. Fazla bir şey mi istiyorum sizce?

Belediye yönetmek demek yalnızca kaldırım, su, çöp ve kanalizasyon  hizmetlerinden ibaret değildir.

Bu hizmetler mecburi yapılması gereken hizmetlerdir.

Bizim Belediyecilik anlayışımızda,  Belediye Başkanı ilçenin kültür seviyesini, marka değerini, yaşam kalitesini, hayat standardını yükseltip, ticareti geliştiren, büyüten yatırımcıyı teşvik eden, destek veren, ilçedeki günlük hayatı kolaylaştıran bir Başkan olmalı.

Belediye demek; Gölüne sahip çıkmak, tarihine sahip çıkmak, turizmine sahip çıkmak, hastanesine sahip çıkmak, askeriyesine sahip çıkmak, okuluna sahip çıkmak, esnafına sahip çıkmak, halkın isteklerini öncelik vermek ve en önemlisi geleceğin büyükleri olan gençlerimize sahip çıkmak demektir.

İşte tam da bu noktada Milli görüş anlayışı ortaya çıkmaktadır ki, 1989 yılından itibaren başlayan irili ufaklı 500'e yakın İl, ilçe ve belde Belediyelerinde Refah Partisi ile başlayan Milli Görüşün Belediyeleri, Belediyecilik konusunda adeta yeni bir çığır açmış, destanlar yazmıştır. Çıtayı o kadar yükseltmiştir ki, bu çıtayı ancak yine, yeniden bir Milli görüş anlayışı ile yakalamak mümkündür. Çünkü, Saadet Partisi, yani, Milli Görüş anlayışı, Belediyeciliğin adeta kitabını yazmış ve Belediyecilik konusunda örnek alınan uygulamalar ortaya çıkarmışlardır.  Biz, belediyecilik konusunda, gerçekten çok ama çok iddialıyız.

Belediyecilik konusunda hiç kimse, hiç bir siyasi parti bizim elimize su  dökemez, iddialıyız.

Bu yüzden Milli Görüş, yani, Saadet Partisi adayını seçmeniz bir tercih sebebi olmamalı, yaşam nedeniniz olmalıdır.

Ben de Saadet Partisi, yani Milli görüş Üniversitesinin bir mezunu olarak, Saadet Partisinden Eğirdir'imizden Belediye Başkan adayı olarak karşınızdayım.

Tüm Eğirdir halkının desteklerini bekliyorum. Oylarınıza talibim.

Bize destek verin ki, Eğirdir'imize Milli görüş anlayışını hep beraber getirelim.

Biz yönetmeye değil, güçlü ve etkili bir iletişim ile Akdeniz bölgesinin incisi olan güzel Eğirdir'imizi halkımızla birlikte büyütmeye ve geliştirmeye talibiz. Mesele Başkan olmak değil, asıl mesele memlekette iz bırakabilmektir.

Dik duran ama asla diklenmeyen bir Başkan için.

Adil bir paylaşım için.

Adam yerine konmak için. İnsanca muamele görmek için. HEP birlikte elele mutlu sona, yeni başlangıçlara..."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap