Eğirdir Belediyesi, Vatandaşlara İnternet Üzerinden Borç Ödeme Kolaylığı Sağlıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi, Vatandaşlara İnternet Üzerinden Borç Ödeme Kolaylığı Sağlıyor
Haberin Tarihi: 1.3.2024 15:18:03 - Okunma Sayısı:489 defa okundu.

Eğirdir’li Vatandaşlarımız Belediye’ye Ait Olan Borçlarını Bundan Böyle İnternet Yoluyla Ödeyebilecekler

 İNTERNET ÜZERİNDEN BORÇ ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLIYOR

Formun Üstü

Eğirdir Belediyesi, vatandaşların belediye borçlarını daha kolay ve hızlı bir şekilde ödeyebilmeleri için internet üzerinden yeni bir ödeme seçeneği sunuyor. Eğirdir’li vatandaşlar, artık Belediye'ye ait su faturası borçlarını Vakıfbank, Halk Bankası ve İşbankası aracılığıyla cep telefonlarından mobil bankacılık üzerinden ödeyebilecekler. Ayrıca, emlak, ÇTV, ilan, reklam, ecrimisil, su, kira gibi diğer borçlarını da e-devlet ve www.egirdir.bel.tr adresinden kolayca ödeyebilecekler.

Vatandaşlar, E-Devlet ve Eğirdir Belediyesi sayfalarından BORÇ ÖDEME butonu linkine tıklayarak ödeme yapmak istedikleri borç türünü seçebilecekler. Eğirdir Belediyesi E-Devlet Kapısı üzerinden sunulan hizmetler arasında arsa metrekare birim değeri sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, borç ödeme (kendi adınıza), sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama ve tahsilat bilgileri sorgulama gibi seçenekler bulunmaktadır. Bu yenilik, vatandaşların ödeme işlemlerini daha pratik ve erişilebilir hale getirerek belediyeye gelmeden kolayca borçlarını ödemelerini sağlayacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap