ŞÜPHELİLER YAKALANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ŞÜPHELİLER YAKALANDI
Haberin Tarihi: 15.3.2024 15:25:59 - Okunma Sayısı:337 defa okundu.

Isparta'nın Gönen ilçesinde bulunan bir fabrikada meydana gelen kablo hırsızlığı olayı, Jandarma ekiplerinin titiz çalışmasıyla çözüldü

Isparta'da Fabrika Hırsızlığı Çözüldü

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Isparta'nın Gönen ilçesinde bulunan bir fabrikada meydana gelen kablo hırsızlığı olayı, Jandarma ekiplerinin titiz çalışmasıyla çözüldü. 13 Mart 2024 tarihinde yaşanan olayda, Kırkçayır bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikadan yaklaşık 500 metre uzunluğunda ve 52 bin TL değerinde bakır kablo çalındı.

Hırsızlık olayının ardından harekete geçen Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Gönen İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş timleri, detaylı araştırmalar sonucunda şüphelileri belirledi. Fabrikanın boya işlerini yapan firma işçileri B.U. ve S.Ç. isimli şahısların hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüpheliler, çaldıkları kabloları yaklaşık 13 bin TL karşılığında hurdacılara satmaya çalışırken yakalandılar.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler, adli makamlara sevk edildi. Ele geçirilen kablolar ise işletme sahibine teslim edildi. Isparta İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların emniyet ve asayişinin sağlanması amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap