YAZLA MAHALLESİNE DOĞALGAZ HEYECANI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YAZLA MAHALLESİNE DOĞALGAZ HEYECANI
Haberin Tarihi: 15.3.2024 15:56:51 - Okunma Sayısı:1006 defa okundu.

TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YAZLA MAHALLESİNE DOĞALGAZ HEYECANI

TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

       Yazla Mahallesi, uzun bir bekleyişin ardından doğalgaz hizmetine kavuşma yolunda önemli bir adım attı. 2 yıl önce verilen sözlerin ardından alt yapı çalışmalarına başlanan mahallede, bugün saat 14.00'te Türbeler Sokak mevkiinde heyecan dolu bir temel atma töreni düzenlendi.

       Törene, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Tezcan, TOROSGAZ İl Müdürü Mehmet Şanlı, Oda Başkanları Murat Yalkın ve Yusuf Öngün, yanı sıra mahalle sakinleri ve davetliler katıldı.

       Açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Veli Gök, "2 yıl önce Altınkum ve İstasyon Mahallelerimize doğalgaz getirilmişti. Bugün de Yazla mahallemizde doğalgazın temelini atıyoruz. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

MUSTAFA ÖZER: "SÖZ VERDİK YAPIYORUZ"

       Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer ise konuşmasında, "Bugün Eğirdir için büyük bir gün. Söz verdiğimiz gibi, Yazla mahallemize doğalgazı getiriyoruz. Eğirdir'in tüm mahallelerine hizmet etmek için buradayız. Sizlerin destekleriyle bu hizmetleri gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

       Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer; “…Bugün Eğirdir’imiz için, ilçemiz için büyük bir gün. Söz verdiğimiz gibi; söz verdik yapıyoruz, Yazla mahallemizde doğalgaz çalışmalarını başlatıyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde de Doğalgaz çalışmalarımız bitecek. Bu yıl da yine söz verdiğimiz gibi Eğirdir’imizin tüm mahallelerine doğalgazı veriyor olacağız. Biz hizmet için varız, biz sizler için varız. Eğirdir’imizin tüm ihtiyaçlarını, her şeyini tamamen biliyoruz. Dersimize güzel çalıştık. Yaşlılarımızın, gençlerimizin, öğrencilerimizin ve siz Eğirdir’li hemşehrilerimizin 7/24 emrinde olacağız. Bu hizmetlerinden dolayı milletvekillerimize, belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

       MEHMET ŞANLI: “EN KISA ZAMANDA YAZLA

       MAHALLESİNE DOĞALGAZ ARZINI SAĞLAYACAĞIZ…”

       TOROSGAZ İl Müdürü Mehmet Şanlı ise, "Yazla mahallesi uzun zamandır doğalgaz bekliyordu. Bu hasreti bugün sona erdiriyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, mahallemize doğalgaz arzını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

       Son olarak konuşan Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, "Bugün Yazla mahallesinde doğalgazın temelini atıyoruz. Bundan sonra Pınar Pazarı Mahallesi'nden başlayarak doğalgaz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmetlerimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

       Milletvekili Gökgöz konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: “Bugün Yazla mahallesinde doğalgazı verebilme adına bu işlemimizi başlatıyoruz. Başta Torosgaz genel müdürlüğümüze ve il müdürlüğüme teşekkür ediyoruz. Kazasız, belasız bir süreç diliyorum. Altınkum ve İstasyon Mahallelerimizden sonra tabi ki Eğirdir Doğalgazı çok arzuladı. Çeşitli aksamalar oldu. Biliyorsunuz ki geçen yıl bir deprem oldu ve bütün ekiplerimiz deprem bölgesine yönlendirildi. O yüzden Yazla mahallesinde biraz aksamalar yaşandı.

       Buraya çelik boru hattı gelecek. Bu çelik boru hattının da kaynağı söz konusuydu. Belli bir derecenin üstüne gelmeli ki kaynak kendisini bırakmasın. Gecikmenin bir kısmı bizim havaların düzelmesini beklememizden dolayı oldu. Bundan sonra hızlı bir şekilde çalışmalara devam edeceğiz. Yazla Mahallesi bittikten sonra Doğalgaz çalışmalarımız Pınar Pazarından başlayarak Eğirdir Merkeze doğru gelinecek. Biz Eğirdir’e doğalgaz arzını verebilmek için gayret sarf etmekteyiz. İnşallah bundan sonra da durmadan, dinlenmeden Eğirdir’li hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Doğalgazın Yazla Mahallesine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum”.

- Emel TURAN KARTAL

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap