MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel’den Teşekkür

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel’den Teşekkür
Haberin Tarihi: 1.4.2024 15:05:49 - Okunma Sayısı:1028 defa okundu.

Mehmet Demirel, bir teşekkür mesajı yayımladı.

MHP EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

MEHMET DEMİREL’DEN TEŞEKKÜR

31 Mart Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Demirel, bir teşekkür mesajı yayımladı. Demirel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Eğirdirli Hemşehrilerim,

Dün, demokratik süreçlerin bir parçası olarak gerçekleştirilen belediye başkanlığı seçimlerinin sonuçları açıklandı. Seçimlerde gösterdiğiniz ilgi ve katılım için teşekkür ederim.

Maalesef, bu seçimde istediğimiz sonucu elde edemedik. Ancak, bu demokratik sürecin bir parçası olarak alınan sonuçlara ve halkımızın iradesine saygımız sonsuzdur. Bu seçimde aldığımız oylar doğrultusunda ilçemizde 2. Parti İl bazında Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak ilçeler arasında tekrardan 1. En yüksek oyu alan teşkilat olduk. Aynı zamanda 5 Belediye meclis üyesi, 2 İl Genel meclisi üyesi çıkartarak bu başarımızı taçlandırdık.

Seçim boyunca yanımızda olan tüm destekçilerimize, gönüldaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin samimi desteği ve çabaları için minnettarım.

Her birinize içtenlikle teşekkür ediyorum, hep Eğirdir dedik Eğirdir için en iyisini istedik. Bundan sonra da Eğirdir’imiz için her şeyin hayırlısını ve iyi olmasını diliyorum. Saygılarımla. “

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    1.4.2024 15:23:43
    Sen her zaman gönlümde başkansın
Yorum Yap