Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Ercan Yılmaz’dan Seçim Sonrası Açıklama

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Ercan Yılmaz’dan Seçim Sonrası Açıklama
Haberin Tarihi: 2.4.2024 10:36:07 - Okunma Sayısı:280 defa okundu.

Zafer Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ercan Yılmaz, Seçim Sonrası Bir Açıklama Yaptı

ZAFER PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ERCAN YILMAZ’DAN SEÇİM SONRASI AÇIKLAMA

 

31 Mart yerel seçimlerinde Zafer Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ercan Yılmaz, seçim sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Değerli Hemşehrilerim;

Dün Belediye Başkanlığı seçimini hep birlikte demokrasinin güzelliği çerçevesinde sonuçlandırdık.

Maalesef, bu seçimde Zafer Partisi olarak istediğimiz sonucu elde edemedik fakat ; Seçim sonucunda halkımızın iradesine saygımız sonsuzdur.

Belediye Başkan Adayı olarak halkımızın karşısına çıkmaktan onur ve şeref duydum.

Zafer Partisi Eğirdir İlçe başkanlığını ve teşkilatını seçimden üç ay öncesinde tanımış ve çalışmaya başlamıştım. Geçmiş yıllarda Zafer Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı ismi altında bir kısım şahısların vukuatlarını ve insanları mağdur ettiklerini, seçimden 20 gün önce öğrendim. Bu konularda bilgim yoktu. Bu konular şahsıma da anlatılmamıştı. Kişilik ve karakter olarak tertemiz bir ahlak ile Partime seçim çalışması yaparken farkında olmadan farklı kimlikler bürünen insanların Zafer Partisine verdikleri zararları da temizlemeye çalıştığımın farkında değildim. Seçime son bir hafta kala Zafer Partisi İl Başkanlığı ve şahsım; ilçe başkanımızın istifasını istedik ve istifa etti. Hem ilçe başkanı olmadan hem de maddi manevi imkansızlıklar ile mücadele ederken bir yandan da temiz ama sayısal azlığı olan teşkilatım ile mücadelemize devam ettik.

Partimin diğer ödenekli partilerden geri kalmaması için cebimden ödemeler yaparak, Ailemin Isparta'da ikamet etmesi nedeniyle sabahları minibüs ile Eğirdir'e gelip, gece gündüz çalışarak sizlere layık olmaya çalıştım. Hatta iki ay önce emekli olup üniformamı duvara astığımda arkama bakmadan sizlerin önüne koşarak geldim.

Bu mücadelede yanımda olan tüm Zafer Partisi ilçe teşkilatına, beni tanımaya başladıkça ‘lütfen bir sonraki seçimde aday olun’ diyen hemşerilerime, ‘seni çok sevdik’ diyerek en azından yanımda olan hemşerilerime, seçimde bana güler yüzünü esirgemeyen tüm partilerin aday ve yönetimlerine canı gönülden teşekkür ederim.

İlk başta siyasi bir düşüncem olmadığı halde bana bu vazifeyi takdir eden tüm Zafer Partisi Merkez ve Isparta İl yönetimine kalben teşekkür ederim.

Kısa süren bu siyasi hayatımda Eğirdir'li hemşerilerime bana gösterdikleri yakınlık için ayrıca teşekkür ederim. Tüm halkımıza sağlık ve esenlikler dilerim.

Belediye başkanlığını kazanan Ak Parti adayımız Mustafa Özer Bey'i ve ilçe teşkilatını kutlarım. Eğirdir'e hizmetlerinde başarılar dilerim.

Ercan YILMAZ

Zafer Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı

Mevzi şiirleri kitabının yazarı”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap