Eğirdir Halkoyunlarında Başarıdan Başarıya Koşuyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Halkoyunlarında Başarıdan Başarıya Koşuyor
Haberin Tarihi: 3.4.2024 10:40:22 - Okunma Sayısı:595 defa okundu.

Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu ekibi Türkiye finaline gitmeye hak kazandı.

EĞİRDİR HALKOYUNLARINDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

        

2023 – 2024 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Geleneksel Düzenlemeli ve Düzenlemesiz dalda Halk Oyunları Yıldızlar Grup Müsabakaları ilimiz ev sahipliğinde Işıkkent Spor Salonunda yapıldı.

Görsel şölen havasında geçen  ve 11 ilin katıldığı Grup müsabakalarında Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu ekibi bölge 2. si olarak 26-27 Nisan  tarihlerinde Kütahya ilinde düzenlenecek Türkiye finaline gitmeye hak kazandı.

Eğirdir Süleyman Demirel ortaokulu halkoyunları ekibinin antrenörü Uğur Soyçiçek, ekibin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek  "Bu başarıda desteğini esirgemeyen başta kaymakamımız Sayın Adem Çelik olmak üzere ulaşım konusunda bizleri yalnız bırakmayan Eğirdir belediye başkanı Sayın Mustafa Özer'e  Gecesini gündüzüne katan, her sıkıntımıza koşan Eğirdir Gençlik Spor İlçe Müdürü Sayın Hakan Çelebioğlu'na, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Necdet Erol'a, çocuklarımıza maddi manevi destek olan Gülbudak Gıda Soğutma Tekstil İnşaat  Ticaret ve Anonim Şirketine, Altınkum Mahallesi Muhtarı Adem Kurt'a, çalışma arkadaşlarıma, velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim." dedi.

- Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap