MHP Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin Kaya'dan Teşekkür Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin Kaya'dan Teşekkür Mesajı
Haberin Tarihi: 3.4.2024 16:02:45 - Okunma Sayısı:701 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin KAYA, seçimlerin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

MHP EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN KAYA'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin KAYA, seçimlerin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı. KAYA, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Demokrasimizin gereği olan seçimleri sükunet içinde halkımızın teveccühü ile bitirmiş bulunmaktayız. Bu süreçte teşkilatımız her ne kadar Belediye Başkanlığını kaybetmiş olsa da 2 İl Genel Meclis Üyesi ve 5 Belediye Meclis Üyesi çıkararak üstün başarı göstermiştir.

Bu süreçte başta Genel Başkanımız Sayın Dr Devlet BAHCELİ beyin ve Genel Merkez Yöneticilerimizin göstermiş olduğu güvene

Isparta Milletvekilimiz Sayın Hasan Basri SONMEZ, İl Başkanımız Sayın  Ahmet Önder TOPCU , Merkez İlçe Başkanımız Sayın Av. Oğuzhan PESEN ve İl Ocak Başkanımız Av. Alperen ANIL başta olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarımıza ve ismini Eğirdir sevdalıları olarak adlandırdığımız tüm gönüldaşlarımıza,  teveccühünden dolayı tüm Eğirdir halkına, ayrıca seçim süresince görev başında bulunan tüm kolluk kuvvetlerimize ve görevli arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Göreve Seçilen Eğirdir Belediye Başkanımız Mustafa ÖZER ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman TEZCAN'ı Tüm Seçilen  İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerini tebrik eder  başarılar dileriz ."

- MHP Basın

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    6.4.2024 18:04:13
    Aydın alper taşkan 1 Hüseyin kaya 2 Bu partiler basa getirecek adam bulamadıkları için bunları getiriyorlar galiba
Yorum Yap