SARIİDRİS BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ÖZDEMİR MAKAMINA OTURDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SARIİDRİS BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ÖZDEMİR MAKAMINA OTURDU
Haberin Tarihi: 6.4.2024 09:57:01 - Okunma Sayısı:348 defa okundu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Sarıidris Belediye Başkanı seçilen Osman Özdemir yapılan törenle koltuğuna oturdu.

SARIİDRİS BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ÖZDEMİR MAKAMINA OTURDU

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Sarıidris Belediye Başkanı seçilen Osman Özdemir yapılan törenle koltuğuna oturdu.

Törene AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Süleyman Tezcan, AK Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Fesçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Süleyman Tezcan, Sarıidris’imizi AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz, Sarıidris’li vatandaşlarımıza Osman başkanımızla en güzel hizmetleri vereceğiz. Tüm Sarıidris’li hemşehrilerimize bizi destekledikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Sarıidris Belediye Başkanı Osman Özdemir’de bir teşekkür konuşması yaptı.

Özdemir “Kıymetli hemşerilerim,

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde göstermiş olduğunuz teveccühle kasabamızın yeni belediye başkanı seçildim. Destek ve tercihleriyle buna vesile olan, şahsımı bu makama layık gören Sarıidrisimizin her ferdine teşekkür ederim.

Bu makama biz layık görülsek de aslında kazanan kasabamız olmuştur. Devletimizin ve hükümetimizin desteğiyle bir an önce işimize koyulup şahsım nezdinde kasabamıza yönelik bu büyük teveccühün hakkını en güzel şekilde vermeye çalışacağız.

Bu süreçte başta ailem olmak üzere gece gündüz demeden gayret eden meclis üyesi arkadaşlarıma, bize gönülden destek veren her bir kardeşime teşekkür ederim.

Seçim bitmiş, kasaba halkımız kararını vermiştir. Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah bizleri ve bize gönül verenleri mahcup etmesin. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun...” dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu’nun duaları ile Sarıidris Belediye Başkanı Osman Özdemir koltuğuna oturdu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap