SURVİVOR AMERİKA EĞİRDİR’E GELİYOR.

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SURVİVOR AMERİKA EĞİRDİR’E GELİYOR.
Haberin Tarihi: 12.4.2024 18:31:47 - Okunma Sayısı:526 defa okundu.

Survivor Amerika’nın çekimleri Eğirdir’de yapılacak

SURVİVOR AMERİKA EĞİRDİR’E GELİYOR.
Acun Medya'nın Amerika "La Isla Desafio" prodüksiyon ekibi gelecek aylarda çekimleri Eğirdir’de gerçekleştirilecek olan Survivor Amerika için Eğirdir’in farklı bölgelerinde incelemelerde bulundular.
Yapım ekinine Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer ve Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Jeoloji Yüksek Mühendisi Abdullah ÜNSAL da eşlik etti.
 
Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Emniyet Müdürlüğü, Eğirdir Belediyesi işbirliği ile gerçekleşecek yarışmanın çekimleri hakkında ve alınacak tedbirler konularında Acun Medya yetkilileri ile istişarelerde bulunan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER; “Eğirdir Belediyesi olarak üzerimize düşecek ne varsa yapmaya hazırız’ ifadelerini kullanarak, "Eğirdir'in doğal güzelliklerinin uluslararası bir yarışma programı için tercih edilmesi bizi gururlandırdı. Çekimlerin ilçemizin tanıtımına çok büyük katkılar sağlayacağı için oldukça heyecanlıyız.
Eğirdir’de bütün dünyada reyting rekorları kıran bir programa ev sahipliği yapacağımız için çok mutluyuz. Eğirdir’i Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtabilmek için, Eğirdir’imizi tercih ettikleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 Survivor Amerika yapım ekibi, Amerikalı yapımcılar da Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER’e ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederek Eğirdir’den ayrıldılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap