AFADER, Eğirdir'i Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AFADER, Eğirdir'i Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 15.4.2024 11:44:23 - Okunma Sayısı:295 defa okundu.

Afet Gönüllüleri Dağcılık Eğitim Turizm Spor Yardımlaşma Derneği (AFADER), Eğirdir'i Ziyaret Etti

AFADER, Eğirdir'i Ziyaret Etti

Afet Gönüllüleri Dağcılık Eğitim Turizm Spor Yardımlaşma Derneği (AFADER), Eğirdir'i Ziyaret Etti

Eğirdir, Afet Gönüllüleri Dağcılık Eğitim Turizm Spor Yardımlaşma Derneği (AFADER) heyetine ev sahipliği yaptı. AFADER Başkanı Mehmet Bilir, Genel Sayman Mustafa Badur ve Eğitmen Adnan Tasar, Eğirdir'e gelerek bir dizi önemli görüşme ve etkinlik gerçekleştirdi.

Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ünsal ile bir araya gelen AFADER heyeti, şehri ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Görüşmeler sırasında afet konuları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu ve ileriye dönük ortak çalışmaların önemi vurgulandı.

Heyet, Eğirdir'deki ziyaretleri sırasında, şehrin doğal güzellikleri ve turizm potansiyeli hakkında bilgi aldı. Aynı zamanda, AFADER'in gelecekteki faaliyetleri ve Eğirdir ile işbirliği fırsatları da ele alındı.

AFADER Başkanı Mehmet Bilir, yapılan görüşmelerin olumlu ve verimli geçtiğini belirterek, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer başta olmak üzere Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ünsal ve diğer yetkililere teşekkürlerini iletti. İki taraf arasında yapılan bu buluşma, afetlerle mücadele konusunda daha etkin ve işbirlikçi adımların atılmasına olanak sağlayacak.

(Eğirdir  Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap