Muhtar Korkmaz'dan Teşekkür

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Muhtar Korkmaz'dan Teşekkür
Haberin Tarihi: 15.4.2024 14:51:51 - Okunma Sayısı:345 defa okundu.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Poyraz Mahallesi Muhtarı olarak seçilen Kâmil Korkmaz, tüm Mahalle Halkına teşekkür etti.

MUHTAR KORKMAZ'DAN TEŞEKKÜR

                31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden 2. dönem Poyraz Mahallesi Muhtarı olarak seçilen Kâmil Korkmaz, tüm Mahalle Halkına teşekkür etti.

                Muhtar Korkmaz, yayımladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

                "SAYGI DEĞER BÜYÜKLERİM,

                SEVGİLİ GENÇ KARDEŞLERİM ,

                Sizlerin desteği takdiri ve teveccühü ile 2. dönem Mahallemizin muhtarlık görevine tekrar seçildim. Beni bu göreve layık gördüğünüz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.

                Bana göstermiş olduğunuz ilgiden ve desteklerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

                Muhtarlık kurumunu “ RİCA MAKAMI DEĞİL İCRAAT MAKAMI ” olarak yönetip mahallemize gerekli olan her hizmeti getirerek faaliyete geçirip bana göstermiş olduğunuz güveni ilk günkü tazeliğiyle koruyacağımı beyan ederim.

                31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde şahsıma muhtarlık görevini layık gören tüm seçmenlerime, teşekkür ederim."

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    15.4.2024 17:36:04
    Millet muhtarlığı maaşı ve silah ruhsatı için istiyor.Artık İkametgah belgesini bile nüfus idaresi veriyor.Baştokların evinin altındaki dükkandaki muhtarlık ofisinin tüm yaz ayları boyunca bir gün bile açık olmadığını o civara araç park ettiğim için biliyorum.
Yorum Yap