ETUDOSK Yönetim Kurulu, Başkan Mustafa Özer'i Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ETUDOSK Yönetim Kurulu, Başkan Mustafa Özer'i Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 18.4.2024 19:18:04 - Okunma Sayısı:507 defa okundu.

Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer'i makamında ziyaret etti.

ETUDOSK YÖNETİM KURULU

BAŞKAN MUSTAFA ÖZER'İ ZİYARET ETTİ

Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü (ETUDOSK) yönetim kurulu üyeleri, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer'i makamında ziyaret etti. Ziyarete, ETUDOSK Başkanı Durmuş Uçgun, yönetim kurulu üyeleri Abdurrahman Sinap, Çetin Meydan ve Akın Gazetesi sahibi Abdullah Sinan da katıldı. Görüşme samimi bir ortamda gerçekleşti.

Belediye Başkanı Mustafa Özer, 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Melikler Yaylası'nda ETUDOSK tarafından düzenlenecek olan 28. Eğirdir Dağcılık Şenliği'ne, belediye olarak her türlü desteği vereceklerini vurguladı. Özer, şenliğin uluslararası boyutta olmasının Eğirdir'in tanıtımına önemli katkı sağlayacağını ifade ederken, kulüp yönetiminden önümüzdeki yılki etkinlik için şimdiden girişimlerde bulunmalarını istedi.

ETUDOSK'a her zaman destek olacaklarını belirten Başkan Özer'e teşekkür eden yönetim kurulu üyeleri, başarı dilekleriyle makamdan ayrıldılar.

- Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap