Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı  Mesajı
Haberin Tarihi: 23.4.2024 10:36:25 - Okunma Sayısı:192 defa okundu.

Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

EĞİRDİR1923 SPOR KULÜBÜ BAŞKANI MAHMUT SAĞLAM'IN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  MESAJI

                Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Sağlam mesajında şu ifadelere yer verdi:

                "Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gururla ve coşkuyla kutluyoruz! Bu özel gün, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, egemenliğin millete dayandığı ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramıdır.

                Eğirdir 1923 SK olarak, sporun birleştirici gücünü ve çocuklarımızın potansiyelini kutluyoruz. Sporun ve gençlerin öneminin farkında olarak, geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemek için çocuklarımızı desteklemeye devam ediyoruz. Onların sporda ve hayatta başarılarına tanıklık etmek, bizleri gururlandırıyor ve umutlandırıyor.

                Bugün, birlikte olmanın ve bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporun ve dayanışmanın gücüyle, daha güçlü ve daha birlikte olacağımıza olan inancımız tamdır.

                Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza, sporcularımıza ve tüm Eğirdir 1923 SK camiasına başarılar ve mutluluk dolu bir 23 Nisan dilerim!

              Saygılarımla  "

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap