ATATÜRK'E BENZERLİĞİYLE DİKKAT ÇEKEN NEJDET BARDAK EĞİRDİR'DE ZİYARETLERDE BULUNDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ATATÜRK'E BENZERLİĞİYLE DİKKAT ÇEKEN NEJDET BARDAK EĞİRDİR'DE ZİYARETLERDE BULUNDU
Haberin Tarihi: 29.9.2015 17:31:00 - Okunma Sayısı:3302 defa okundu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken Nejdet Bardak, Eğirdir'de ziyaretlerde bulundu.

ATATÜRK’E BENZERLİĞİYLE DİKKAT ÇEKEN

NEJDET BARDAK EĞİRDİR’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

 

            Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile dikkat çeken Nejdet Bardak, Eğirdir’de ziyaretlerde bulundu. Kurban Bayramı’nı memleketi Yalvaç-Kuyucak’ta geçiren Bardak ve eşi bugün ADD Eğirdir Şubesini ve Gazetemizi ziyaret ettiler.

            Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün’ü ziyaret eden Nejdet Bardak, duygularını şöyle dile getirdi: “Sayın Erdoğan Öngün, sizleri tanımaktan mutluyum. Çünkü siz kendinizi yetiştirmiş mükemmel bir beyefendi, Atatürk evladı ve neferisiniz.

            Küçük bir ilçe gibi görünen muhteşem bir ilçe olan Eğirdir’de Atatürkçü Düşünce Derneği’nin başkanı olarak görev yapmanız sizi eşsiz bir şahsiyet yapmaktadır.

            Derneğimizi mükemmel bir seviyeye getirmişsiniz. Bu durumda sizin ne kadar titiz ve düzenli bir insan olduğunuzu göstermektedir.

            Bu memleketin sizin gibi insanlara ihtiyacı var. Sizi kutluyorum.

            Bize gösterdiğiniz ilgi ve alakaya ayrıca teşekkür ediyoruz.

            Tekrar birlikte olmak umuduyla saygılarımı sunarım.”

            ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Öngün de Nejdet Bardak ve saygıdeğer eşlerinin Derneğe yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

            Daha sonra gazetemizi ziyaret eden Nejdet Bardak, gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ile bir süre sohbet etti. Bursa’da ikamet ettiğini, Kurban Bayramı dolayısıyla memleketi Kuyucak’a geldiğini söyleyen Nejdet Bardak, Kurtuluş Savaşı’ında büyük kahramanlıklar gösteren Eğirdir’i de ziyaret etmeden dönmek istemediklerini ifade etti .

            Bardak “Isparta Yalvaç Kuyucak Kasabasından olup Bursa’da ikamet ediyorum. 36 yıl devlete hizmet ettim. Yaklaşık 3,5 yıldır da emeklilik hayatımda Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan eğitim programları yapıyorum.

            Türkiye’de birçok programlara katılıp Mustafa Kemal’i anlatıyorum. Programlar düzenleyerek Atatürk’ü canlandırmaya çalışıyorum. Ben Mustafa Kemal değilim, ben Nejdet Bardak’ım. Sürekli onun hayatını okudum araştırdım. Bir eğitmen olarak da bu görevi yerine getiriyorum. Bütün herkese Atatürk’ü anlatıyorum.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap