Özel Eğirdir Büyük Başarı Ortaokulu'da Eğitimler Başladı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Özel Eğirdir Büyük Başarı Ortaokulu'da Eğitimler Başladı...
Haberin Tarihi: 6.10.2015 17:41:00 - Okunma Sayısı:4372 defa okundu.

İlçemizde 1997 yılında Büyük Başarı Dershaneleri adı altında kurulan, 18 yıl boyunca büyük başarılara imza atan ve dönüşüm programı kapsamında Özel Eğirdir Büyük Başarı Ortaokulu adını alan okulumuz, yenilenen yüzü ve tecrübeli öğretmen kadrosu ile eğitim hayatına devam ediyor.

Özel Eğirdir Büyük Başarı Ortaokulu’nda Eğitimler Başladı…

 

            Dönüşüm programı kapsamında Isparta il merkezinde temel lise ve ortaokul, Eğirdir'de de ortaokul açan Büyük Başarı Eğitim Kurumları, öğrenciler için imkansızı mümkün, mümkünü de kolay etme amacında. MEB'in dönüşüm programı kapsamında il merkezinde ortaokul ve temel lise, Eğirdir'de ise ortaokula dönüşen Büyük Başarı Eğitim Kurumları 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı'na büyük bir heyecanla merhaba dedi.

            İlçemizde 1997 yılında Büyük Başarı Dershaneleri adı altında kurulan, 18 yıl boyunca büyük başarılara imza atan ve dönüşüm programı kapsamında Özel Eğirdir Büyük Başarı Ortaokulu adını alan okulumuz, yenilenen yüzü ve tecrübeli öğretmen kadrosu ile eğitim hayatına devam ediyor.
 

            Bugün kendilerini ziyaret ettiğimiz Özel Eğirdir Büyük Başarı Ortaokulu Müdürü Hasan Kayacan okul hakkında şu bilgileri verdi:

            Öğrenci sayısı her geçen gün artıyor

            “Özel Eğirdir Büyük Başarı Ortaokulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredatı işleniyor. Okulumuzun ders saatleri sabah 09.00’da başlayıp, akşam üzeri 15:20’de sona eriyor. 15:20’den 17:20’ye kadar ve Cumartesi-Pazar günleri de 09.30-14:00 saatleri arasında Ödev Yapımı, Soru Çözümü, Eksik Tamamlama Dersleri, Birebir Etütler, Kulüp Faaliyetleri, Danışmanlık Saati, Deneme Sınavları ve Sosyal Etkinlikler yapılıyor. 18 yıllık tecrübemizle eğitim öğretim hayatımıza devam ediyoruz. Hatta isteyen öğrencilerimize de Eğirdir Öğretmenevi Müdürlüğüyle anlaşarak öğle yemeği imkanını tanıyoruz. Öğrenci sayımız her geçen gün artıyor” dedi.

            Konuşmalarında kendisinin de Büyük Başarı Dershanesinde öğrenci olduğunu dile getiren Özel Eğirdir Büyük Başarı Ortaokulu’nun yeni Müdürü Hasan Kayacan: “Ben 2000 yılında dershanemizde öğrenci olarak eğitim aldım. Daha sonra üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra  2007-2014 yılları arasında öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı görevinde bulundum. Şimdi ise Müdür olarak atandım. Bir zamanlar öğrenci olarak bulunduğum bu eğitim kurumunda Müdürlük yapmak benim için büyük bir gurur…” ifadelerine yer verdi.

            Ataman Görgülü’ye Teşekkür…

            Dershanenin kuruluşundan 2014 yılına kadar 17 yıl Müdürlük görevini başarılı bir şekilde yürüten Ataman Görgülü Hocamıza da teşekkürlerini ileten Özel Eğirdir Büyük Başarı Ortaokulu Müdürü Kayacan: “Öncelikle Ataman Görgülü hocamıza içtenlikle teşekkür ediyorum. 17 yıl kolay bir zaman değil. Kendisinin dershanemize büyük emek ve katkıları vardır. Dershanemizi bugünlere kadar getirdi. Bundan sonra da ben de almış olduğum bu emaneti en iyi şekilde yürütmeye devam edeceğim. Ataman Görgülü hocama, bütün öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize emekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Yenilenen yüzüyle 2015-2016 eğitim öğretim hayatına başlayan Özel Eğirdir Büyük Başarı Ortaokulu’nun ilçemize hayırlı olmasını temenni eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap