Isparta Özel Nokta Temel Lisesi Öğrencilerinden Örnek Davranış...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Özel Nokta Temel Lisesi Öğrencilerinden Örnek Davranış...
Haberin Tarihi: 8.10.2015 16:54:00 - Okunma Sayısı:1925 defa okundu.

Isparta Özel Nokta Temel Lisesi Öğrencileri, Hayvanları Koruma Haftası'nda Isparta Belediyesi hayvan barınağını ziyaret etti.

Isparta Özel Nokta Temel Lisesi Öğrencilerinden Örnek Davranış...

 

               Isparta Özel Nokta Temel Lisesi Öğrencileri, Hayvanları Koruma Haftası’nda Isparta Belediyesi hayvan barınağını ziyaret etti.  Öğrenciler kendi aralarında topladıkları harçlıkları ile barınakta bulunan hayvanlara 30 kg mama aldılar.

               Özel Nokta Temel lisesi öğrencileri, 4-5 Ekim Hayvanları Koruma Haftası dolayısıyla Isparta Belediyesi Hayvan Barınaklarını ziyaret ederek biriktirdikleri harçlıklarla sokak hayvanlarına aldıkları 30 kg mamayı yetkililere teslim ettiler.

               Okul Müdürü Cenk Topaloğlu, buradaki temel amacın unutalan hayvan dostlarımızı hiç değilse onları koruma haftasında hatırlamak ve bunun sürekliğini sağlayarak bir takım farkındalıklar yaratmak olduğunu söyledi.

               Topaloğlu “Öğrencilerimiz kendi aralarında topladıkları parayla 30 kilo köpek mamasını da barınak yetkililerine teslim etti. Bu güzel davranışlarından ötürü öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi

               Öğrenciler, daha sonra barınağı gezerek bir süre burada yaşayan hayvanları sevdi. Uzun süre köpek ve kedilerle ilgilenen öğrenciler, özellikle yavru köpeklerle fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap