Eğirdir Belediyesi 10 Adet Daha Kano aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi 10 Adet Daha Kano aldı
Haberin Tarihi: 16.8.2013 10:54:00 - Okunma Sayısı:2204 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi 10 adet daha Kano aldı. Ayrıca eski tekneler belediye tarafından tamir ettiriliyor ve boyanıyor.

Eğirdir Belediyesi 10 Adet Daha Kano aldı

 

            Eğirdir Belediyesi 10 adet daha Kano aldı. Ayrıca eski tekneler belediye tarafından tamir ettiriliyor ve boyanıyor.                                                                      

                        Eğirdir Limanı’nda yapılan yelken çalışmalarını ziyaret eden İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer ve Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Karaca birlikte yelkencilerin aldıkları derse katıldılar.  Isparta’nın yeni Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirtti.

            Çalışmalar hakkında bilgi veren Isparta Yelken İl Temsilcisi ve Antrenör Şeref Ağartan, “bu yıl yelken sporu kursuna 125 öğrencimiz kayıt yaptırdı. Öğrencilerimiz gruplar halinde belli saatler içerisinde Eğirdir Limanında antrenörler eşliğinde sporlarını yapıyorlar. İlk önceleri çok eksikliklerimiz, atıl durumda olan hiç kullanılmayan 4 adet optimist teknemiz vardı. Sağ olsun Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral, bunları hem tamir ettirdi hem de boyattı. Ayrıca yeni alınan 10 adet daha kano ile birlikte toplam 16 kanomuz oldu.

            Yine Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından sağlanan 15 bin TL. kaynakla eksik malzemelerimiz alındı ayrıca 5 adet optimist tekne, Zodyak motoru ve optimist yelken de alınacak.

            Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek, yelken sporuna büyük bir ilgi gösteriyor. Onların desteği ve katıları da bizim için çok önemli.

            Ben huzurlarınızda Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek’e, Eğirdir Belediye Başkanımız O. Nuri Özmeral’e, Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gencer’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Eğirdir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 6 adet kano alınarak yelkencilerin hizmetine verilmişti. Belediye Başkanı Osman Nuri Ömeral’in talimatlarıyla bu yıl 10 adet daha kano alınarak yelkencilere teslim edildi. Yelken sporunun ilçemizde hızla gelişmekte olduğunu belirten Başkan Özmeral, üzerinde Eğirdir Belediyesi yazan kanoların Eğirdir ve çocuklar için ayrı bir güzellik olduğunu açıkladı. 130’a yakın çocuk ve gençlerin yelken kursu gördüğü Liman, Eğirdir Belediyesi yazılı kanolarla dikkat çekmeye başladı.

            Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gencer’de yelken sporunun Eğirdir’de gelişmesine destek veren Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e, Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz’a Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral’e, Isparta Yelken İl Temsilcisi ve Antrenör Şeref Ağartan’a, gönüllü destek veren Vedat Dikmen’e ve Antrenör Ahmet Şahan’a teşekkürlerini dile getirdi.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap