EĞİRDİR ELMA SPOR LİG'E MERHABA DİYOR!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMA SPOR LİG'E MERHABA DİYOR!
Haberin Tarihi: 23.10.2015 10:28:00 - Okunma Sayısı:2090 defa okundu.

Türkiye Voleybol 3. lig 1. grupta Eğirdir ve Isparta'mızı temsil eden başarılı EĞİRDİR ELMA SPOR VOLEYBOL TAKIMI 25 Ekim 2015 Pazar günü saat 14.00'te Eğirdir Kapalı Spor Salonu'nda FETHİYE KEMER DOĞAN SPOR müsabakası ile lige merhaba diyecek...

EĞİRDİR ELMA SPOR LİG’E MERHABA DİYOR!

 

            Türkiye Voleybol 3. lig 1. grupta Eğirdir ve Isparta’mızı temsil eden başarılı EĞİRDİR ELMA SPOR VOLEYBOL TAKIMI 25 Ekim 2015 Pazar günü saat 14.00’te Eğirdir Kapalı Spor Salonu’nda FETHİYE KEMER DOĞAN SPOR müsabakası ile lige merhaba diyecek...

            Yeni sezon için görüşlerini aldığımız Antrenör Ahmet Özkoç “Geçen sezon genç ve inançlı kadrosuyla yarı finale kalan ve 2. Lig’e çıkmayı şanssız bir şekilde kaçıran ELMA SPOR; geçen yılki yönetime destek olarak yeni katılan yönetim, Eğirdir Belediye Başkanı Sayın ÖMER ŞENGÖL ve  işadamı Sayın ATİLLA ÖNAL’ın maddi ve manevi katkılarıyla daha da güçlendi. Yine buna bağlı olarak Anadolu Üniversitesi,  Konya Seydişehir Belediye Spor, Tofaş ve Halkbank’tan gelen genç sporcularla, geçen  yılki genç kadrosuna destek vererek sporcu kadrosunu da güçlendirdi. 

             Pazar günü kendi seyircisi önünde sezonun ilk maçını oynayacak olan takımımızda hedef galibiyet. Alınacak ilk galibiyetle moral ve motivasyonu sağlayarak, ligde iddialı olduğumuzu, halkımızın da desteğini alarak spor kamuoyunda EĞİRDİR ELMA SPOR ismini gündemde tutacak. 

            FETHİYE KEMER DOĞAN; bizim rakibimiz ama misafirimiz!... Misafirlerimizi centilmence karşılayıp maçtan sonra da bize yakışan bir şekilde uğurlamalıyız. SPOR DOSTLUKTUR!  İYİ BİR TANITIMDIR!

            Eğirdir her zaman akıllarda iyi hatırlanmalıdır.” dedi.

            Biz de AKIN Gazetesi olarak EĞİRDİR ELMA SPOR’a başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap