Eğirdir MAREM, Bursa Tarım Fuarında Stand Açtı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MAREM, Bursa Tarım Fuarında Stand Açtı
Haberin Tarihi: 23.10.2015 10:38:00 - Okunma Sayısı:3092 defa okundu.

13-17 Ekim 2015 tarihinde Bursa'da düzenlenen BURTARIM 2015, Bursa 13. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 8. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarında Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) stand açtı.

Eğirdir MAREM, Bursa Tarım Fuarında Stand Açtı

 

            13-17 Ekim 2015 tarihinde Bursa’da düzenlenen BURTARIM 2015, Bursa 13. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 8. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarında Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) stand açtı.      

            Birçok yabancı ülke temsilcilerinin, yurtiçi ve yurtdışından gelen üreticiler, çiftçi grupları, öğrencilerin ve ziyaretçilerin katıldığı fuarda MAREM standı büyük ilgi ilgi gördü.

            MAREM tarafından yeni geliştirilen armut çeşit adayları, elma gen kaynakları materyalleri ile ılıman iklim meyve türlerine ait yetiştiricilik kitap ve broşürleri tanıtımı ve dağıtımı yapıldı.

            Enstitü Müdürü İsa EREN, Türkiye çapında tarım sektöründe çalışan üreticilerin, sanayicilerin, iş adamlarının, öğrenci ve öğretim elemanlarının buluştuğu fuarlarda stant açmanın, yapılan çalışmaların ve araştırma sonuçlarının tanıtılması için önemli bir fırsat olduğunu, bu nedenle önümüzdeki yıllarda da fuarlara katılmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap