PTT'nin kuruluşunun 175. Yıldönümü Kutlandı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,PTT'nin kuruluşunun 175. Yıldönümü Kutlandı...
Haberin Tarihi: 23.10.2015 16:24:00 - Okunma Sayısı:2074 defa okundu.

PTT Eğirdir Şubesi Müdürü Mehmet Nuri Ekmen ve personeli PTT'nin 175. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

PTT’nin kuruluşunun 175. Yıldönümü Kutlandı…


Cumhuriyet tarihinin en önemli kuruluşlarından bir tanesi olan Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) ’nın 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Eğirdir PTT Şubesi tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

PTT Eğirdir Şubesi Müdürü Mehmet Nuri Ekmen ve personeli PTT’nin 175. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Bugün saat 09.00’da Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninde ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz ve PTT mensupları için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu akabinde İstiklal Marşımız söylenildi.

Daha sonra tebrikleri makamında kabul eden PTT Eğirdir Şubesi Müdürü Ekmen: “1840 yılından bu yana vatandaşımızın hizmetinde olan PTT, 175’nci yılında 4500’e yakın işyeri ve 40 bine yakın çalışanı ile vatandaşa çağdaş müşteri memnuniyeti anlayışıyla görevlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği teveccüh anlayışıyla görev yapmaktan da büyük bir onur duyuyoruz” dedi.
 

175’nci Yıl Anısına Çiçek…

PTT’nin 175’nci kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde PTT Eğirdir Şubesi 175’nci yılı anısına 175 sıra numarası alan bir müşterisine çiçek takdim etti. Sabahtan öğleye kadar yapılan işlemler sonucunda Eğirdir’de bir işyerinde çalışan 24 yaşındaki genç bayan Havva Öcal, PTT’nin 175’nci sıra numaralı şanslı müşterisi oldu.
 

PTT Eğirdir Şubesi Müdürü Mehmet Nuri Ekmen, Havva Öcal’a bir demet çiçek hediye etti.

PTT’nin 175’nci kuruluş yıldönümünü kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

EMEL TURAN KARTAL

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap