EĞİRDİR KAYMAKAMI ABDULLAH AKDAŞ: "ÇANDIR DAĞCILIK KAMPI KAPATILMAMALI..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR KAYMAKAMI ABDULLAH AKDAŞ: "ÇANDIR DAĞCILIK KAMPI KAPATILMAMALI..."
Haberin Tarihi: 29.10.2015 20:02:00 - Okunma Sayısı:1900 defa okundu.

Kaymakam Abdullah Akdaş, geçtiğimiz Cuma günü gazetemizde yayınlanan "Türkiye Dağcılık Federasyonuna ait Çandır Eğitim Kampı Kapatılıyor" haberimiz üzerine açıklamalarda bulundu.

EĞİRDİR KAYMAKAMI ABDULLAH AKDAŞ: “ÇANDIR DAĞCILIK KAMPI KAPATILMAMALI…”

 

            Isparta Milletvekili S. Sadi Bilgiç’in ilçemizden ayrılmasından sonra gazetemizi ziyaret eden Kaymakam Abdullah Akdaş, geçtiğimiz Cuma günü gazetemizde yayınlanan “Türkiye Dağcılık Federasyonuna ait Çandır Eğitim Kampı Kapatılıyor…” haberimiz üzerine açıklamalarda bulundu.

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök, 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili adayı olan hemşehrimiz İsmail Özdemir, Ak Parti İl yönetim kurulu Üyesi Hasan Avcu, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Başyiğit, Belediye Meclis Üyesi Erhan Savran ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Kaymakamımız Abdullah Akdaş, Çandır Eğitim Kampının kapatılmaması konusunu Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca ile konuşacaklarını, eğitim tesislerine tahsis edilen 70 bin liralık ödeneğin hemen çıkarılmasıyla gerekli onarımların yaptırılacağını anlattı. Çandır Eğitim Kampının Sütçüler ilçesine olduğu kadar, Eğirdir’e de büyük katkı sağladığını dile getiren Kaymakamımız “buranın onarımı için Eğirdir Kaymakamlığı olarak bir kısım malzeme desteğimiz olmuştu ancak, söz konusu ödeneğin hemen aktarılması için çalışmalarımızı hızlandıracağız… dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap