Eğirdir Su Şenliği Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Su Şenliği Yapıldı
Haberin Tarihi: 19.8.2013 10:38:00 - Okunma Sayısı:1874 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonunun organizasyonlarıyla bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Eğirdir Su Şenliği balık tutma yarışması ile başladı.

Eğirdir Su Şenliği Yapıldı

 

            Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonunun organizasyonlarıyla bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Eğirdir Su Şenliği balık tutma yarışması ile başladı.

            Şenlik kapsamında 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü yapılan yüzme yarışları 15 Yaş Altı Bayanlar, 15 Yaş Altı Erkekler, 15 Yaş Üstü Erkekler ve 40 Yaş Üstü Erkekler olarak üzere 4 kategoride toplam 40 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Kano, Sörf ve Yelken yarışları Eğirdir Gölü’ne ayrı bir renk kattı.

            3’ncü Eğirdir Su Şenlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda başarı gösteren katılımcılara Eğirdir Belediyesi çeşitli hediyelerin yanı sıra 15 Yaş altı Gölden Elma toplama yarışmasının birincisi Osman Aslüntürk’e, 15 Yaş Üstü Gölden Elma Toplama yarışmasının birincisi Muttalip Gülbudak’a ve Yağlı Direk Bayrak Yarışının birincisi Şaban Deder’e birer küçük altın verildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap