Başkan Şengöl: "Özlemle Anıyoruz"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl: "Özlemle Anıyoruz"
Haberin Tarihi: 9.11.2015 15:26:00 - Okunma Sayısı:1351 defa okundu.

Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 77'nci yıl dönümü münasebetiyle Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Şengöl: "Özlemle Anıyoruz"

 

               Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 77'nci yıl dönümü münasebetiyle Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl bir anma mesajı yayımladı.

              Başkan Şengöl mesajında; "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 77'nci yıl dönümünde bir kez daha büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

              Atatürk, sadece Türk milletinin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir.  O’nun o zor yıllarda ve imkânsızlıklarda neleri başardığını anımsamak bizler için önemlidir. O büyük lider, halkına ve yurduna duyduğu sevgi ile halkının güveninden aldığı gücü birleştirerek, özgürlük mücadelesine liderlik etmiş ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuştur. En umutsuz ve olumsuz şartları kader kabul etmeyip daha iyiye, daha güzele ulaşma azmi başarısının temelidir.

 Bugün, Büyük Atatürk’ün yolundan giden bizlere düşen görev, yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu geniş, hedeflerimizi büyük tutmaktır. Atatürk bugün, milli mücadelemizin büyük komutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak insanlarımızın en önemli buluşma noktalarından biridir. Büyük önderin bizlere miras bıraktığı Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olarak O’nun ilkelerine olan bağlılığımızı bugün de tüm dünyaya ilan ediyor, onun hedeflediği çağdaş, modern bir ülke olma yolunda hızla ilerlediğimizi bir kez daha hatırlatıyoruz.

               Bu duygu ve düşüncelerle,  Milli Kurtuluş hareketinin lideri, Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, minnet, saygı ve özlemle anıyorum." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap