Eğirdir Hastanesi C Sınıfı Statüsüne Kavuşuyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Hastanesi C Sınıfı Statüsüne Kavuşuyor
Haberin Tarihi: 20.5.2025 10:53:54 - Okunma Sayısı:1923 defa okundu.

Havva MUTLUCAN yazdı...

EĞİRDİR HASTANESİ C SINIFI STATÜSÜNE KAVUŞUYOR

Eğirdir’imize hayırlı olsun!

Hastanemizin dönüşümünün yapılması yeni branşlarda doktorların göreve başlaması anlamına gelmektedir.

İlçemizin ana yol güzergâhında olması nedeniyle hastanenin C statüsüne kavuşması başta ilçe sakinleri olmak üzere yakın ilçe ve köylerimizin de hizmete kavuşması anlamı taşıyor.

Artık çok acil bir durum olmadığı sürece il merkezine gitmeden sağlık ihtiyaçlarını karşılayabileceğimiz C sınıfı statüsünde Eğirdir Hastanesi’ne kavuşuyoruz.

Böylece ilçemizin ve köylerinin bir kanayan yarasıda çözüme ulaşıyor.

Eğirdir için gelişme anlamına gelen il merkezi nasıl onay verdi acaba!!!

Artık en ufak rahatsızlığımız için İl Merkezine gitmemiz ve günümüzü yolda geçirmemize gerek kalmayacak, hem de maddi bir külfetten kurtulmuş olacağız.

Hastanemizi son teknoloji ürünü modern tıbbi cihazlarla donatalım, Kemik ve Eklem Hastanesinin o şaşalı günlerini tekrar görelim.

 

Teşekkürler;

 

Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip ERDOĞAN,

 

Sağlık Bakanım,Milletvekillerim, Valim,Kaymakamım, AK Parti İlçe Başkanım Muhammed DEMİRALAY, AK Parti Belediye Meclis üyesi (Başkan Yardımcısı) Gökhan Eyüp BARLAS.

 

Ve de Eğirdir Belediye Başkanlığı görevine başladığı tarihten itibaren gecesini, gündüzüne katan, Ankara’yı mesken tutan ilçemiz menfaatleri doğrultusunda güçlü kadrosuyla özverili çalışmaları ile göz dolduran Mustafa ÖZER’e sonsuz teşekkürlerimizi Eğirdir halkı olaraksunarız.

 

Saygılarımla. 20.05.2025                                                                       

 -Havva MUTLUCAN

 

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    20.5.2025 23:52:37
    Çok iyi. Egirdirli olarak Egirdirimizin güzel şeylere kavuşması çok mutlu ediyor. Darısı Egirdir gölünün kurumadan eski haline gelebilmesi
  • Rumuz
    (Rumuz)
    20.5.2025 14:33:47
    Eğirdir Devlet Hastanesi ilçemiz için büyük kazanım
  • Rumuz
    (Rumuz)
    20.5.2025 12:08:59
    Kemik eklem hastanesinin şaşalı günleri kırk sene önceydi şimdi Türkiyenin çoğu büyük şehirlerinde daha iyi kemik eklem hastahaneleri açıldığı ve daha iyi doktorlar olduğu için eğirdirin eski cazibesi bitmiştir bu yüzden kesinlikle Eğirdir Devlet hastahanesi olmalıdır . C statüsüne dönüşmesi vatandaşın ağzına bir parmak bal çalmaktır çözüm değildir vatandaş olarak Sayın Başkandan devlet hastahanesine dönüşmesini talep etmekteyiz . Ayrıca evlerde akan çamurlu su sorununun bir an önce çözülmesi vatandaşın temiz suya kavuşması önemlidir .
Yorum Yap