16 -17 - 18 Kasım'da Elektrik kesintisi Yapılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,16 -17 - 18 Kasım'da Elektrik kesintisi Yapılacak
Haberin Tarihi: 13.11.2015 09:59:00 - Okunma Sayısı:1724 defa okundu.

Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Eğirdir İlçe İşleme Şefliği ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve tadilat nedeniyle, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılacağı bildirildi.

16 -17 - 18 Kasım’da Elektrik kesintisi Yapılacak

 

            Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Eğirdir İlçe İşleme Şefliği ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve tadilat nedeniyle, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılacağı bildirildi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “16 Kasım 2015 Pazartesi günü 08:30 ile 14:00 saatleri arasında Eğirdir Asya KÖK’ den Tepeli-Akdoğan çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Tepeli ve Akdoğan, Köyleri ve Serka Mermer, Yek Grup Madencilik, Akdoğan Köyü Soğuk Hava Deposu ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

            17 Kasım 2015 Salı günü 08:30 ile 18:00 saatleri arasında Eğirdir Çayköy TR-3 KÖK’ den Çayköy çıkışı yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Çayköy ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

            18 Kasım 2015 Çarşamba günü 08:30 ile 16:00 saatleri arasında Eğirdir TR-33 Hastane KÖK’ den TR-34 çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçe Merkezi Poyraz, Seydim, Ağa ve Demirkapı Mahallelerinde bulunan müşterilerimiz etkilenecektir.” denildi.

            Yetkililer, çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguladılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap