Başkan Şengöl, Yusuf Erdoğan'ın Formasını Makamının Duvarına Astı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl, Yusuf Erdoğan'ın  Formasını Makamının Duvarına Astı
Haberin Tarihi: 1.12.2015 10:03:00 - Okunma Sayısı:1458 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Trabzonspor'da forma giyen hemşehrimiz Yusuf Erdoğan'ın 32 numaralı formasını makamının duvarına astı.

Başkan Şengöl, Yusuf Erdoğan’ın  Formasını Makamının Duvarına Astı

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Trabzonspor’da forma giyen hemşehrimiz Yusuf  Erdoğan’ın 32 numaralı formasını makamının duvarına astı.

            Fanatik Fenerbahçeli olarak bilinen Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Yusuf Erdoğan’ın gönderdiği ve bütün Trabzonsporlu futbolcular tarafından imzalanan 32 numaralı Formayı makamının duvarından indirmiyor.

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl “İlçemizin gururu olan Yusuf Erdoğan, çok değerli bir arkadaşımız yazın Eğirdir’e geldiğinde beni ziyaret etti.  Ziyarete eli boş gelmemiş sağolsun, bana bütün Trabzonsporlu futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti. Ben Yusuf’un karakterini ve futbolculuğunu beğeniyorum bu yüzden forması hep odamda asılı duruyor soranlara da bizim evladımız diye yanıt veriyorum ve bundan da gurur duyuyorum, kendisine ligde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap