Başkan Şengöl'e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl'e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür
Haberin Tarihi: 1.12.2015 10:05:00 - Okunma Sayısı:1427 defa okundu.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Şahin, Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Şengöl'e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür

 

            Eğirdir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Şahin, Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün her fırsatta eğitime destek verdiğini belirten Eğirdir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Şahin, "Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Öğretmenler Günü’nde köy okulları da dahil olmak üzere ilçemizde görev yapan bütün öğretmenlerimize ajanda hediye eden, Öğretmenler Günü kutlamasında yemek ikram eden, okullarımızın ihtiyaçlarına gözü kapalı evet diyen bir Belediye Başkanımız var. Bununla da yetinmeyip, her fırsatta tiyatro, eğitim semineri gibi kültür ve sosyal işlerle de eğitime destek oluyor. Bu nedenle Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'e eğitim camiası olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl, ziyaretten dolayı Eğirdir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Şahin'e teşekkür etti. Başkan Şengöl, "Belediye olarak görevimizin bilincindeyiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha bilinçli bir şekilde yetişmesini hep birlikte sağlamak zorundayız. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizi de bu kutsal görevlerinde desteklemek zorundayız. Çünkü geleceğimiz onlara emanet. Bu duygu ve düşüncelerle her fırsatı iyi değerlendirip eğitimimize destek oluyoruz" dedi.

            Ziyarette Belediye Basın Danışmanı Emekli Öğretmen İlhan Şimşek'e de çalışmalarda gösterdiği emekten dolayı teşekkür edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap