Bedre Plajında Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bedre Plajında Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor...
Haberin Tarihi: 9.12.2015 14:22:00 - Okunma Sayısı:1556 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, kısa süre önce Tamirat ve Tadilatı başlatılan Bedre Plajında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bedre Plajında Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor...

 

         Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, kısa süre önce  Tamirat ve Tadilatı başlatılan Bedre Plajında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
          Uğradığı tahribat nedeniyle evvelce çeşitli eleştirilere maruz kalan Bedre Plajında, kısa süre önce Kaymakam Abdullah Akdaş’ın girişimleriyle tamirat ve tadilat çalışmalarına başlanmıştı.

        Devam eden çalışmalarda Bedre plajı yeni yüzünü göstermeye başladı. Tuvalet, duş kabinleri ve soyunma-giyinme kabinlerinin bir kısmı tamamlandı diğer kabinler ise en kısa zamanda tamamlanacak, ağaçlarda gençleştirmeler, piknik alanları ve yürüyüş yollarında, Plajda düzenlemeler devam etmekte. 
        Kaymakam AKDAŞ “Bedre Plajında çalışmalarımız artık yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Çalışmaları her aşamasında bizzat yakından takip etmekteyim, bu sene, buraya gelecek tüm vatandaşlarımız yepyeni bir Bedre Plajı ile karşılaşacaklar. Ülkemize ve Ispartamıza yakışır bir Plaj ve mesire alanı olacak.” dedi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap