Küçük Kalplerden Büyük İşler...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Küçük Kalplerden Büyük İşler...
Haberin Tarihi: 10.12.2015 16:48:00 - Okunma Sayısı:1722 defa okundu.

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Eğirdir Meslek Yüksek Okulu (EMYO) Aşçılık bölümü ikinci sınıf öğrencileri özel çocuklarla bir araya gelerek "Yaş Pasta" yaptılar.

Küçük Kalplerden Büyük İşler…

Eğirdir MYO Öğrencilerinden Farkındalık Örneği…

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Eğirdir Meslek Yüksek Okulu (EMYO) Aşçılık bölümü ikinci sınıf öğrencileri özel çocuklarla bir araya gelerek “Yaş Pasta” yaptılar.

Eğirdir MYO’nun etkinliğine; Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Tahir Tilki, Müdür Yrd. Dr. Ahmet Songur, MYO Sekreteri Yaşar Günaydın, Eğirdir Milli Eğitim Şube Müdürü Abdürrahim Tan, veliler, öğretmenler ve Eğirdir’de öğrenim gören özel çocuklar katıldılar.

Eğirdir MYO öğrencilerinin sınavları dolayısıyla 3 Aralıkta gerçekleştiremedikleri bu etkinlik, bugün saat 14.30’da Mavigöl Otel’de gerçekleştirildi.

Özel öğrencilerin toplum içerisinde var olmalarını sağlamak, onların becerilerini geliştirmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini bildiren Eğirdir MYO Müdürü Doç. Dr. Tahir Tilki: “bu çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onların da böyle etkinliklerde bulunması bizleri daha da sevindiriyor. Bizleri kırmayarak buraya gelen öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

Eğirdir MYO Aşçılık bölümü öğrencileri daha önceden hazırlamış oldukları pandispanya keklerini özel çocuklarla beraber süsleyerek, farklı bir ortam yarattılar. Özel öğrenciler de birbirinden değişik: Kakaolu, Karamelli, Frambuazlı, Kremşanti’li pastalar yaparak farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Oldukça mutlu olan öğrenciler, ablaları ve ağabeyleriyle birlikte eğlendiler.

Eğirdir MYO Müdürü Doç. Dr. Tahir Tilki programın sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 
Özel öğrenciler, kendi elleriyle yaptıkları Yaş Pastaları evlerine götürdüler.

Eğirdir MYO öğrencilerinin bu etkinliğini yürekten kutluyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap