Eğirdir Belediyesi'ne yeni mini ekskavatör

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi'ne yeni mini ekskavatör
Haberin Tarihi: 22.12.2015 10:42:00 - Okunma Sayısı:1713 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi, iş makinesi ağını genişletmeye devam ediyor.

Eğirdir Belediyesi'ne yeni mini ekskavatör

 

Eğirdir Belediyesi, iş makinesi ağını genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde büyük ekskavatör iş makinesi alan Eğirdir Belediyesi, şimdi de Mini Ekskavatörü araç filosuna kattı.

 

            Başkan Şengöl ve Belediye yetkilileri, yeni alınan Kobelco SK55SRX Mini Ekskavatörü firma yetkilileri ile birlikte inceledikten sonra teslim aldı. 

 

             Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "eskiyen araçlar yenileriyle değişiyor, masrafına vereceğimiz parayı yenisine ödüyoruz. Önceki günlerde büyük boy ekskavatör iş makinemiz gelmişti. Şimdi de küçük boy ekskavatör aracımız geldi. Belediyemize, Eğirdir'imize hayırlı uğurlu olsun. " dedi.

 

            Firma Yetkililer ise yeni alınan iş makinesi ile ilgili şu bilgileri verdiler: "Maksimum Performans, Kısa Kuyruk Çevikliği ve Sessiz Çalışma özelliğine sahip olan Kobelco SK55SRX Mini Ekskavatörü, hem sıfır kuyruk dönüşü korunmuş, hem de daha fazla kazı gücü ve pratik performans özellikleri ile bir sonraki evrimsel adım atılmıştır. Yeni Enerji Tasarruf Modu daha fazla yakıt tasarrufu sağlarken Kobelco’nun tescilli iNDr Soğutma Sistemi, sessiz bir çalışma ortamı sağlar, tozdan korur ve kolay bakım sunar. Daha fazla operatör konforu ve güvenliği için dikdörtgen kabin tasarımı, geniş alan ve engelsiz bir görüş alanı sunar. Maksimum performans ve çeviklik, minimum gürültülü ortam katma değerinizi ikiye katlar.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap