İl Emniyet Müdürlüğünden Şehit Ailelerine Ufuk Turu...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İl Emniyet Müdürlüğünden Şehit Ailelerine Ufuk Turu...
Haberin Tarihi: 23.12.2015 16:32:00 - Okunma Sayısı:2317 defa okundu.

Isparta İl merkezi ve ilçelerinde ikamet eden Şehit Aileleri ve Gazi Personeli ile aileleri, Isparta Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen gezi etkinliklerinde moral buldu.

İl Emniyet Müdürlüğünden Şehit Ailelerine Ufuk Turu…

 

            Isparta İl merkezi ve ilçelerinde ikamet eden Şehit Aileleri ve Gazi Personeli ile aileleri, Isparta Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen gezi etkinliklerinde moral buldu.

            Isparta İl merkezi ve ilçelerinde ikamet eden Şehit Ailelerimiz ve Gazi Personelimiz ile aileleri, devletimizin yanlarında olduğunu, ailelerimizin değerli olduklarını hissettirmek, moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla, İl Emniyet Müdürü Halil ALTAN’ın desteği ve katkıları ile devletimizin imkânları doğrultusunda, ailelerimizden herhangi bir ücret talep edilmeden Isparta Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü koordinesinde gezi programı düzenlendi.

            İlki 07 Kasım 2015 tarihinde 43 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen günü birlik Konya gezisinde burada bulunan Mevlana Türbesi, tarihi camiler, müzeler, Sille (Panoromik), İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi ve Müzesi gezildi. Ayrıca, Semazen Gösterilerinin de izlendiıi gezi esnasında aileler alışveriş imkânı da buldular. Gezi hatırası olarak ailelere yöreye ait hediye takdim edilmesinin ardından gezi aynı gün Isparta İline akşam saatlerinde dönülmesi üzerine son budu.

            Şehit yakınları  19-20 Aralık 2015 tarihlerinde ise Afyonkarahisar İlinde bulunan beş yıldızlı bir otelde konaklamalı olarak, 50 kişinin katılımıyla iki günlük geziye katıldılar.

            Gezinin ilk günü olan 19 Aralık 2015 Cumartesi günü; Afyonkarahisar İlinde bulunan ve Kurtuluş Savaşında Ulu Önder Atatürk’ün Büyük Taarruzu yönettiği yer olan Kocatepe, Kocatepe Mevkiinde bulunan “Yüzbaşı Agah Efendi” şehitliği, Afyonkarahisar İlinde bulunan Ulu Camii, Afyonkarahisar Mevlihanesi ve Türbe Camisi gezildi.

            Daha sonra Afyonkarahisar İlinde bulunan Beş yıldızlı bir Termal Otelde konaklama yapılarak otel imkânlarından ailelerimizin yararlanması sağlandı.

            Gezinin ikinci günü olan 20 Aralık 2015 Pazar günü ise; Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açılışı yeni yapılan Afyonkarahisar Termal Tesisleri ailelere gezdirildi. Geziye katılanlar Afyonkarahisar ilinde bulunan AVM’lerden birinde alışveriş ettikten sonra Isparta İline saat:19.00 sıralarında dönüş sağlandı.

            Şehit Aileleri ile Gazi Personeli ve Aileleri Isparta Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen gezilerden memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap