Tiyatro Elma'dan Başkan Şengöl'e Teşekkür

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tiyatro Elma'dan Başkan Şengöl'e Teşekkür
Haberin Tarihi: 7.1.2016 09:06:00 - Okunma Sayısı:3747 defa okundu.

Eğirdir Gençlik Merkezi tarafından, Öğretmen Ali İhsan Kabasakal yönetiminde kurulan Tiyatro Elma grubu Başkan Şengöl'ü makamında ziyaret ederek, kendilerine verdiği destek dolayısıyla teşekkür ettiler.

Tiyatro Elma’dan Başkan Şengöl’e Teşekkür

 

            Eğirdir Gençlik Merkezi tarafından, Öğretmen Ali İhsan Kabasakal yönetiminde kurulan Tiyatro Elma grubu Başkan Şengöl’ü makamında ziyaret ederek, kendilerine verdiği destek dolayısıyla teşekkür ettiler.                                                                       

            Eğirdir İlçe Gençlik Merkezi tarafından açılan Tiyatro kursuna katılan öğrencilerin kurmuş olduğu Tiyatro Elma Grubu ilçe merkezindeki köy okullarında ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilere yönelik tiyatro oyunu oynuyorlar. Bu bağlamda Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün kendilerine yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

            Ziyarette Öğrenciler ile tek tek sohbet eden Başkan Şengöl “Eğirdir’de yapılan bu tür faaliyetlerin Eğirdir sosyalinde etkili olacağına inancını dile getirerek, geçmiş yıllarda bunlar üzerine çalışma yaptığının da altını çizerek sadece tiyatro olarak değil, bu işin kukla olarak da yapılmasının faydalı olacağını dile getirerek, Kuklacılığın da bir meslek dalı olduğunu söyledi.  Tiyatro yapan gençlerin çoğunun Eğirdir Sosyal Hizmetler Meslek Yüksek Okulu yaşlı bakım bölümünde okuyor olmasının da bu konuda avantajları olabileceğini dile getirdi.

            Tiyatro’nun kurulmasına emeği olan Eğirdir Endüstri Meslek Lisesi öğretmenlerinden Ali İhsan Kabasakal ise “ Eğirdir Gençlik Merkezi olarak yapmış olduğumuz bu işte bizlere destek veren Eğirdir belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Ne zaman bir şey istesek bizi hiç eli boş çevirmedi. Bu konuda Başkanıma ve sizlerin nezdinde Gençlik spor İlçe Müdürümüz Hasan Gençer’e, Öğretmen evi Müdürümüz Durmuş Ali Aslan’a ve kıyafetlerimizin dikilmesi aşamasında bizlere destek olan Eğirdir Halk Eğitim müdürlüğümüze sonsuz teşekkür ederim” dedi.

            Tiyatro Elma grubunun İlk oyunu olan Hayvanlar aleminin oyuncu kadrosu ise şu şekilde; Hazırlayan ve Yöneten Ali İhsan Kabasakal, Oyuncular; Elif Yumsak, Fatma Büyüköztürk, Kübra Yaylacı, Melike Özer, Merve Cırban, Suna Gökçe, Zeynep Vurgun ve Vacip Deniz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap