Eğirdir Müftülüğünün gençlik buluşmaları devam ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Müftülüğünün gençlik buluşmaları devam ediyor
Haberin Tarihi: 14.1.2016 08:45:00 - Okunma Sayısı:1435 defa okundu.

11 Ocak 2016 Pazartesi günü İl Müftü Yardımcısı Yasin Yıldız ve İl Vaizi Semih Acet tarafından "Gençlik Faaliyetleri" sunumu yapıldı.

Eğirdir Müftülüğünün gençlik buluşmaları devam ediyor

 

             11 Ocak 2016 Pazartesi günü İl Müftü Yardımcısı Yasin Yıldız ve İl Vaizi Semih Acet tarafından “Gençlik Faaliyetleri” sunumu yapıldı.

            Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan sunuma; İlçemiz merkez din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı. İl Müftü Yardımcısı Yasin Yıldız yaptığı konuşmasında: “Gençlerimizle bugün daha fazla ilgilenip geçmiş boş zamanlarımızın kazasını eda etmeliyiz. Bu işe elimizi, ayağımızı değil yüreğimizi koymamız gerekir. Bu işin gönüllüsü olacağız. Bu faaliyetleri öyle içselleştirmeliyiz ki gece rüyamıza girmeli. Gençlik uyuşturucu batağına düşmüş, binlerce kızımız uyuşturucu temin edebilmek için namusunu bile ortaya koyuyor. Bu işlerle uğraşmak boynumuzun borcudur” dedi.

            İl Vaizi Semih Acet ise; “öncelikle yakınlarımızdan başlamalıyız. Din Görevlilerimiz cemaatinden, Kuran Kursu Öğreticilerimiz öğrencilerinden başlamalıdır. Yoksa bu yaptığımız faaliyetler saman alevi gibi parlayıp sönecektir” diye konuştu.

            Program sonunda İlçe Müftüsü Sacit Ekerim, bilgilendirmelerinden dolayı hocalarımıza teşekkür ederek gençlik hizmetlerinin ötelenmemesi gerektiğini en kısa zamanda ilçemizde de faaliyete geçirileceğini söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap