CHANGE.ORG dan imza Kampanyası

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHANGE.ORG dan imza Kampanyası
Haberin Tarihi: 19.1.2016 09:56:00 - Okunma Sayısı:1344 defa okundu.

Hazırlık aşamasında olan Eğirdir Kırsal Kalkınma Planı'nın üç stratejik hedefinden biri olan "Yaşam Kalitesinin Yükseltilmesi" başlıklı taslakta, Nafiz Yürekli Koyu olarak anılan bölgede"Su Sporları Merkezi" yapılması planlanıyor.

CHANGE.ORG dan imza Kampanyası

 

NAFİZ YÜREKLİ KOYU’NUN YAPILAŞMASINA HAYIR!!!

 
Eğirdir Kent İnisiyatifi   
 

            Hazırlık aşamasında olan Eğirdir Kırsal Kalkınma Planı’nın üç stratejik hedefinden biri olan ‘Yaşam Kalitesinin Yükseltilmesi’ başlıklı taslakta, Nafiz Yürekli Koyu olarak anılan bölgede ‘Su Sporları Merkezi’ yapılması planlanıyor.

            Su Sporları Tesisinin yapılacağı alanın, Eğirdir’ in en büyük mahallesini oluşturan Altınkum Koyu’nda yaşayan halkın rekreasyon alanıdır ve mahallenin kalan son yeşil alanıdır.  Aynı zamanda Eğirdir Gölü Özel Hükümleri burada hiçbir yapılaşmaya izin vermemektedir.

            Eğirdir’in en güzel tabiat alanlarından biri olan Nafiz Yürekli Koyu’na yapılması planlanan spor merkezinin buradaki doğayı ve yaşam alanını betonlaştıracağına inanıyor ve bu alanın halka açık yeşil alan olarak kalmasını istiyoruz.

            Eğirdir Kent İnisiyatifi   

            Salı günü başlatılan imza kampanyasına; cumartesi günü itibariyle 150 yakın imza ile katılım sağlanmıştır. Gösterilen ilgi ve duyarlılığa teşekkür ederiz..

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap