YELKENCİLERİMİZ BODRUM'DA...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YELKENCİLERİMİZ BODRUM'DA...
Haberin Tarihi: 22.1.2016 12:36:00 - Okunma Sayısı:1277 defa okundu.

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) ve Yalıkavak Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen TYF Yarıyıl Kupası Yarışmaları, Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalıkavak Beldesi'nde yapılacak.

YELKENCİLERİMİZ BODRUM’DA…

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) ve Yalıkavak Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen TYF Yarıyıl Kupası Yarışmaları, Muğla'nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Yalıkavak Beldesi’nde yapılacak.

Yarışmalara Eğirdir’den; Optimist sınıfında Ali Lök, Gamze Akçin, Arif Aslantürk ve Aybars Kaya Laser sınıfında ise  Alpcan Eken katılıyor. Eğirdir’li Yelkencilerimiz kafile başkanı ve Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan ve Bölge Antrenörü Ahmet Şahan nezaretinde bugün Bodrum Yalıkavak’a gitmek üzere yola çıktılar.

Türkiye Yelken Federasyonunun 2016 faaliyet program kapsamında 22-27 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenen Yarıyıl Kupası Yarışmaları, Muğla'nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Yalıkavak Beldesi’nde yapılacak.  

Zorlu kış şartlarında Bodrum’un engin denizinde mücadele edecek olan Eğirdir’li Yelkencilerimize, yarışlarda başarılar diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap