Ege & Sıla Büfe Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ege & Sıla Büfe Açıldı
Haberin Tarihi: 29.8.2013 09:48:00 - Okunma Sayısı:3398 defa okundu.

Altınkum Mahallesi Plaj girişinde mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait olan ve ihale ile kiraya verilen Ege & Sıla Büfe'nin açılışı dün gerçekleştirildi.

Ege & Sıla Büfe Açıldı

 

            Altınkum Mahallesi Plaj girişinde mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait olan ve ihale ile kiraya verilen Ege & Sıla Büfe’nin açılışı dün gerçekleştirildi.                          +

            Egemen ve Sıla Uysal kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı büfenin açılışına Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, iş adamı Mustafa Hobanoğlu ve davetliler katıldı.

            Saat 12:30’da gerçekleşen açılış töreninde Kaymakam Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral ilçemize yeni bir çehre kazandıran Egemen ve Sıla Uysal kardeşleri tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

            Açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Altınkum Plajı’nın dünden daha iyi durumda olduğunu belirterek, “Plajımız dünden daha güzel. Yarın bugünden de güzel olacaktır” dedi.  Halkın destekleriyle Belediye’nin güçlenmeye devam ettiğini söyleyen Başkan Özmeral, yapılan kiralama ihalesine katılan ve işletmesini açan müstecire de hayırlı işler temennisinde bulundu.

            Başkan Özmeral’in konuşmasının ardından bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’da Eğirdir’in her konuda daha güzel olması için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Isparta’nın hatta Türkiye’nin göz bebeği olan Eğirdir’in hak ettiği yere kavuşması için gün geçtikçe geliştiğini ve güzel gelişmelerin devamının geleceğini söyledi. Yapılan büfenin çok güzel olmasından dolayı teşekkür eden Kaymakam Dr. Yılmaz, büfeyi kiralayıp hizmete sunan esnafa da hayırlı olsun temennisinde bulundu.

            Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve ikramda bulunuldu.

            Ege & Sıla Büfe, tavuk döner, ızgara, çay, meşrubat ve zengin çeşitleriyle İstasyon Mahallesi Altınkum Plaj girişi No:18 Eğirdir adresinde hizmet verecek.

            Ege & Sıla Büfe’nin genç müteşebbisleri Egemen ve Sıla Uysal kardeşleri kutlar, bol kazançlı günler dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap