Eğirdir GİAD Üyeleri TÜGİK Mali Genel Kurul toplantısına katıldılar

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir GİAD Üyeleri TÜGİK Mali Genel Kurul toplantısına katıldılar
Haberin Tarihi: 13.2.2016 09:02:00 - Okunma Sayısı:1711 defa okundu.

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu'nun (TÜGİK) Mali Genel Kurul toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara JW Mariott Otel'e gerçekleşti.

Eğirdir GİAD Üyeleri TÜGİK Mali Genel Kurul toplantısına katıldılar

 

            Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu’nun (TÜGİK) Mali Genel Kurul toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara JW Mariott Otel’de gerçekleşti.

            Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gençlik ve Spor Bakanı Aktif Çağatay Kılıç’ın da katıldığı Mali Genel Kurul toplantısında Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Osman Gök, Yönetim Kurulu üyeleri, Abdullah Başyiğit, Erhan Savran, Mustafa Selek, Lütfi Uysal, Veli Nehir, Mustafa Serkan Demirekin, Eray Uslu, Isparta Genç İşadamları Derneği Başkanı M.Hakan GÖKDOĞAN ile Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundular.

 
            Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu’nun (TÜGİK) genel kurul toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Birleşmiş Milletler’in Suriye’de saldırıları yapanlara karşı tedbir almak yerine, ülkemize çağrıda bulunması samimiyetsizliktir. Neymiş; ‘Kapınızı açın, onları alın.’ Peki, ey Birleşmiş Milletler sen ne işe yarıyorsun, senin görevin ne? Şu ana kadar bu mülteciler için 10 milyar dolara yakın para harcamış olan Türkiye’ye sen ne kadar destek verdin? 455 milyon dolar. Ayıptır, ayıp. Bu Birleşmiş Milletler Teşkilatı bu iş için kurulmadı” dedi.

            Konfederasyon yöneticilerinin, konfederasyona üye kuruluşların temsilcilerinin ve davetlilerin yanı sıra bazı bakan ve milletvekillerinin de hazır bulunduğu toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

            Konuşmasında TÜGİK’in; ekonomi politikaları yanında, terörle mücadeleden paralel yapıyla mücadeleye kadar, Türkiye’nin önemli meselelerinde ortaya koyduğu yerli ve millî duruşu takdirle karşıladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin, içeride ve dışarıda top yekûn bir mücadele verdiğine dikkat çekerek, “Yaşadığımız süreç aynı zamanda, milletin ve devletin yanında olanlar ile karşısında yer alanların da kendilerini gösterdikleri bir filtre işlevi görmektedir” dedi.

            Konu ile ilgili açıklamasını Pir Sultan Abdal’ın, “Koyun beni Hakk aşkına yanayım / Dönen dönsün ben dönmezsem yolumdan” dizeleri ile başlayan dörtlüğünü okuduktan sonra “Evet, biz de yolumuzdan dönmeyecek, mazlumlara, mağdurlara sahip çıkmaya devam edeceğiz” sözleriyle tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını, TÜGİK üyelerine teşekkür edip genç iş adamlarına çalışmalarında başarılar dileyerek bitirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap