Esnafa "0" faizli 30 bin TL kredi fırsatı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Esnafa "0" faizli 30 bin TL kredi fırsatı...
Haberin Tarihi: 19.2.2016 10:23:00 - Okunma Sayısı:1634 defa okundu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflara verilen % sıfır faizli 30 bin TL kredi için Eğirdir'de 40 gün içerisinde yaklaşık 125 başvuru oldu.

Esnafa “0” faizli 30 bin TL kredi fırsatı...

 

- Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflara verilen

% sıfır faizli 30 bin TL kredi için Eğirdir’de 40 gün içerisinde yaklaşık 125 başvuru oldu.

            Hükümetin aldığı karar doğrultusunda başlatılan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflara verilen % sıfır faizli 30 bin TL kredi için Eğirdir’de 40 gün içerisinde yaklaşık 125 başvuru olduğu, başvuruların büyük çoğunluğunun kredi kullandırılmak üzere Halk Bankası’na yönlendirildiği öğrenildi.

            Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğirdir S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Aslantürk “Hükümetin Esnaf Destek paketi kapsamında Esnaf Kefalet Kooperatifleri kefaletinde Halk Bankası aracılığıyla %0 faizle 30 bin TL. Krediden Eğirdir Esnafından çok sayıda müracaat olmuştur. Şu ana kadar 1.080.000 TL. yani eski parayla 1 trilyon, 80 bin lira kullandırılmış. Kooperatif olarak esnaflarımızın bu imkanlarından yararlanabilmesi için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz ve başvurulara hızlı bir şekilde cevap veriyoruz. Tüm esnaflarımızın bu krediyi kullanması için kooperatifimiz destek vermeye devam edecek” dedi.

            Eğirdir S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nden kredi almak isteyen esnaflarımız gerekli evrakları hazırladıktan sonra 2 kefil veya ipotek karşılığında kredilerini alabiliyorlar.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap