Mart Ayı Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mart Ayı Belediye Meclis  Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 2.3.2016 16:25:00 - Okunma Sayısı:1505 defa okundu.

Eğirdir Belediye Meclisi'nin Mart ayına ait Meclis toplantısı 01 Mart 2016 Salı günü saat 19.30'da Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Mart Ayı Belediye Meclis  Toplantısı Yapıldı

 

            Eğirdir Belediye Meclisi’nin Mart ayına ait Meclis toplantısı 01 Mart 2016 Salı günü saat 19.30’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

            Hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği Meclis Toplantısı’na, Belediye Başkanı Ömer Şengöl başkanlığında Demokrat Parti Belediye Meclis Üyeleri; Selahattin Tamgül, Hasan Bilal Taran, Mehmet Cengiz Kılınç;  Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Mustafa Erhan Savran, Mehmet Eray Uslu, Ahmet Hamdi Takır, Müslahattin Yaman, Ahmet Bulucu;  MHP Belediye Meclisi Üyeleri, Ramazan Kurt ve Mustafa Günay yanısıra Mali Hizmetler Müdürü Hidayet Kaytanloğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Semra Güngörmez, Yazı İşleri Müdür Vekili Ümit Metin ile Fen İşleri Müdür Vekili Gülay Uysal katıldı. Şükrü Savaş’ın izinli sayılmasına oy birliği ile karar verildi.

  Yoklama ve saygı duruşunun ardından gündemin 2. maddesinde yer alan 8.2.2016 tarih 2016/22 sayılı meclis kararı ile havale edilen mülkiyeti Necmiye Çölaşan, Mehmet Uysal ve Sıdıka Kaya’ya ait ilçemiz Poyraz Mahallesinde bulunan taşınmazlarının Belediye adına bağışlama talepleri görüşülerek Milli Eğitim Yurt Yapımına uygun olmadığı için mal sahiplerine teşekkür edilmesi yazısı oy birliği ile onaylandı.

            Gündemin 3. maddesinde yer alan meclise havale edilen; Trafik ve sağlık kadroları olmadığı için yerine getirilemediği yapılan oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi.

            Gölbelde Limited Şirketine 500 bin Lira borç verilmesi konusu görüşülerek, yapılan oylama sonucunda Ak Partili Belediye Meclis üyeleri tarafından Red oyuna karşın MHP ve DP Meclis üyelerinin Onay vermesi üzerine Oy çokluğu ile kabul edildi.

            Eğirdir Belediyesi’ne ait 499 ada 8 numaralı parselde bulunan taşınmazın satışı için Encümene yetki verilmesi konusu görüşülerek yapılan oylama sonucunda Ak Partili Belediye Meclis üyeleri tarafından Red oyuna karşın MHP ve DP Meclis üyelerinin Onay vermesi üzerine Oy çokluğu ile kabul edildi.

            Gündemin 4. maddesinde yer alan dilek ve temennilerin ardından Meclis toplantısı sona erdi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap