Gül Kuaför, Bu Kez Huzurevi Sakinlerini Güzelleştirdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gül Kuaför, Bu Kez Huzurevi Sakinlerini Güzelleştirdi
Haberin Tarihi: 9.3.2016 09:17:00 - Okunma Sayısı:2210 defa okundu.

8 Mart "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" dolayısıyla ilçemiz bayan kuaförlerinden Gül Kuaför'ün sahibi Şerife Eroğlu, Eğirdir Huzurevinde kalan kadınlara saç kesimi ve cilt bakımı yaptı.

Gül Kuaför, Bu Kez Huzurevi Sakinlerini Güzelleştirdi

 

            8 Mart “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” dolayısıyla ilçemiz bayan kuaförlerinden Gül Kuaför’ün sahibi Şerife Eroğlu, Eğirdir Huzurevinde kalan kadınlara saç kesimi ve cilt bakımı yaptı.

            8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir farkındalık yaratmak istediklerini dile getiren Şerife Eroğlu: “Bugün Dünya Kadınlar Günü. Ben ve ekibim Eğirdir’de bir farkındalık yaratalım dedik ve bizler de bayan olarak tercihimizi Eğirdir Huzurevi’ne yaptık.    

            Bugün burada teyzelerimizin saçlarını keseceğiz, cilt bakımı yapacağız. Dolayısıyla onları bir gün de olsa mutlu etmenin mutluluğunu bizler de yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

            Bu uygulamadan oldukça memnun kalan huzurevi sakinleri de “Şerife hanıma bu örnek davranışları dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz. Bizler, hepimiz yaşlıyız. Bir çoğumuzun sağlık sorunu var. Sürekli çarşıya gidemiyoruz. Bu uygulamanın daha sık aralıklarla yapılmasını temenni ediyoruz” dediler.

            Gül Kuaför işletmecisi Şerife Eroğlu’da bu eksikliğin en kısa zamanda giderileceğini, kendilerini aradıkları takdirde hemen Huzurevine gideceklerini belirtti.

            Saç kesimlerinin ardından Gül kuaför çalışanları ve huzurevi sakinleri günün anısına birlikte pasta kestiler.

            Bir gün de olsa Huzurevi sakinlerinin moral ve motivasyonunu yükselterek farklı bir gün geçirmelerini sağlayan Şerife Eroğlu ve ekibini bu örnek davranışından dolayı kutluyor, başarılı çalışmalar diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap