"57'nci Alay" Ekibi Eğirdir'deydi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"57'nci Alay" Ekibi Eğirdir'deydi...
Haberin Tarihi: 12.3.2016 17:11:00 - Okunma Sayısı:4169 defa okundu.

İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen "57'ci Alay" isimli oyunun 55 kişilik kadrosu Eğirdir'e geldi.

“57’nci Alay” Ekibi Eğirdir’deydi…

 

İstanbul Devlet Tiyatrosu, bugün saat 20: 00’de Belediye Kültür Merkezi’nde “57. ALAY”ı sahneleyecek. İkinci gösterim yarın saat 15: 00’te…

 

Çanakkale Savaşları'nda 57. Alay'ın kahraman mücadelesini anlatan "57. Alay" adlı tiyatro oyunu Isparta’da seyirciyle buluşacak.

 

İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “57’nci Alay” isimli oyunun 55 kişilik kadrosu Eğirdir’e geldi. Eğirdir’e hayran kalan tiyatrocular hem bisiklet bindiler, hem de Eğirdir’i yakından görme fırsatını yakaladılar.

 

İl Emniyet Müdürlüğü organizasyonuyla Isparta’ya gelen “57’nci Alay” ekibi oyun öncesi ilçemizi gezme fırsatı buldular. Eğirdir’in başarılı eski Emniyet Müdürü olan Isparta İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Aygül eşliğinde ilçemizin tarihi ve turistik yerlerini gezen ekip memnuniyetlerini dile getirdiler.

Oyun’un yönetmen Yardımcısı Sevinç Erol: “Bizler tiyatro ekibi olarak birçok yerlere gittik. Bu kadar ilgiyle karşılanmamıştık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Oyunumuza bütün Eğirdir’lileri bekliyoruz” şeklinde konuştu. Erol, Eğirdir’e  hayran kaldığını da sözlerine ekledi.

 

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aygül ise, gazetemize yaptığı açıklamada “İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “57’nci Alay” isimli oyun Emniyet Müdürlüğümüzün organizasyonlarıyla Isparta’da seyirciyle buluşacak. Biz gündüz kuşağını iyi bir şekilde değerlendirelim dedik ve oyuncularımızın hepsini Eğirdir’e getirdik.  Oyuncularımıza Eğirdir’in güzelliğini gösterelim dedik. Gördüğüm kadarıyla hepsi çok mutlular. Kimileri bisiklet biniyor, kimileri ise gölümüzün doğamızın resmini çekiyor. Güzel bir aktivite oldu. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Tiyatro oyuncuları ilk önce Eğirdir Yeşilada’da bulunan Felekabad Restaurant’ta bir süre dinlendikten sonra Akpınar Seyir Terasına çıktılar. İlçemizin güzelliğine hayran kaldıklarını belirten ekip, buradaki doyumsuz manzarayı fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler.

 

“57’nci Alay”  Tiyatro Oyunu 12 Mart 2016 Cumartesi akşamı (bugün) saat 20: 00’de ve 13 Mart 2016 Pazar günü saat 15.00’de Belediye Kültür Merkezi’nde iki seans olarak sahnelenecek.

Tüm hemşehrilerimizin davetli olduğu belirtilen "57. Alay" adlı tiyatro oyunu ücretsiz  izlenebilecek.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap