Başkan Şengöl, Şehircilik ve Teknoloji Fuarında

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl, Şehircilik ve Teknoloji Fuarında
Haberin Tarihi: 17.3.2016 16:09:00 - Okunma Sayısı:1082 defa okundu.

Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, Expo Center'de 6'ncı kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Başkan Şengöl, Şehircilik ve Teknoloji Fuarında

               Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, Expo Center’de 6’ncı kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. 2 gün açık kalacak fuarda, belediyeler ürettiği ürünlerini hem sergileyecek, hem de yurt dışına pazarlama imkanı bulacak. Fuarı yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

               Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteği Akdeniz Belediyeler Birliği’nin işbirliği ile bu yıl 6’ncısı düzenlenen Antalya City Expo-Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, ANFAŞ Expo Center’da açıldı. Açılışa Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl de katıldı. Başkan Şengöl, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile de uzun süre sohbet etti, Kepez Belediyesi standını gezen ve nostalji arabayı yakından inceleyen Başkan Şengöl,  bu tür fuarların ufuk açıcı olduğunu belirtti.

               Tüm belediyelerin yeni teknolojilerini tanıttığı fuarda, Fas, Kosova, Kırgızistan,  Azerbaycan, Irak, Suudi Arabistan, Umman, Pakistan,Karadağ, Makedonya, Lübnan, Filistin,  Arnavutluk,  Kuveyt,  Kıbrıs’tan vali ve belediye başkanları katılım sağladı.

Pyramids Grup Fuarcılık tarafından organize edilen fuarda belediye ve katılımcı firmalar, ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, alt yapı, su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik bakım ve ekipmanları, ses ışık ekipmanları, spor tesisi, yangın, iş sağlığı ve iş güvenliği elektrik, elektronik, sağlık otomasyon, yazılım, e-belediyecilik gibi yeni ürünlerini tanıtma fırsatı buluyor.

               Fuarda belediyeler önemli projelerini tanıtırken, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl,  ağırlıklı olarak şehrin görünüşüne katkı sağlayacak çalışmaların sergilendiğini fuarda yenilikleri yakında görme ve yetkililerden bilgi alma ve incelemelerde bulunma fırsatı buldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap